- Du kan elske noen, men forholdet gjør deg ulykkelig

Vanessa Paradis åpner døra på gløtt til hva som gikk galt med henne og Johnny Depp.

IKKE ROSENRØDT: - Når noe i kjærligheten ikke fungerer fra starten, kommer det aldri til å fungere. Så ikke dytt på med det, sier Vanessa Paradis. Her sammen med ekskjæresten Johnny Depp.  Foto: All Over Press
IKKE ROSENRØDT: - Når noe i kjærligheten ikke fungerer fra starten, kommer det aldri til å fungere. Så ikke dytt på med det, sier Vanessa Paradis. Her sammen med ekskjæresten Johnny Depp. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Vanessa Paradis (39) har gjort det veldig klart at hun er lite glad i medias spørsmål om bruddet med Johnny Depp etter 14 år, og mener folk vil tjene penger på hennes lidelse.

Men overfor Harper's Bazaar gir «Joe Le Taxi»-sangeren gode hint om hva som gikk galt i forholdet til «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren.

- Kjærlighet er det sterkeste og det mest skjøre vi har i livet. Ingenting er helt sikkert, men når noe i kjærligheten ikke fungerer fra starten, kommer det aldri til å fungere. Så ikke dytt på med det, sier Paradis til Harper's Bazaar.

Paradis har barna Lily-Rose (13) og John (10), som kalles Jack, sammen med Depp.

- Når du møter din livs kjærlighet, er det bare åpenbart, naturlig og lettere. Men man fortsetter å lære hele tiden. Noen ganger kan du være i et ulykkelig forholdt. Du kan elske noen høyt, men forholdet gjør deg ulykkelig og du tror ting kan forandre seg og at dere kan jobbe dere gjennom det, sier Paradis.

Ryktene om Depps affærer har vært mange, og spesielt at han skulle ha vært utro med kollegaen Amber Heard, da han møtte henne på innspillingen av «The Rum Diaries». Paradis var tydelig bitter i et intervju med People tidligere i uken.

- Jeg vil ikke snakke om han. Hvorfor skal vi skuespillere selge sjelen vår ved å fortelle alt om privatlivet vårt? Kan du forestille deg hvordan det er når folk prøver å tjene penger på din lidelse? Det som har skjedd angår oss, og ingen andre, sier hun ifølge People

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer