VIL BLI SEXY: - Jeg har alltid vært for trivelig til å bli ordentlig ettertraktet, så nå tror jeg at jeg skal få et sexy og kjipt image, sier Linn Skåber til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VIL BLI SEXY: - Jeg har alltid vært for trivelig til å bli ordentlig ettertraktet, så nå tror jeg at jeg skal få et sexy og kjipt image, sier Linn Skåber til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Du kan aldri bli sexy, Linn!

Den norske komikeren vil endre på imaget sitt.

Se videointervjuet med Linn Skåber, Line Grünfeld og Kristin Tonjer nederst i saken!

SEHER.NO: I 2007 fikk Linn Skåber prisen for "Årets nyskapning" under Gullruten for serien "Hjerte til hjerte". Nå er den norske komikeren i full gang med oppfølgeren av det populære programmet, som denne gangen har fått navnet "Hjerte til hjerte 2 - spelet".

- Nå er vi egentlig i sluttfasen, og det er jo mer og mer slitsomt for den hjerte til hjerte-karakteren min - hun kjører seg jo lenger og lenger inn i et klamt hjørne. Så nå er det ganske vondt å gå på jobb, faktisk - jeg merker jeg er ganske sliten, sier Linn Skåber til Seher.no.

Seher.no er på plass under innspillingen av én av scenene, som finner sted i NRK på Marienlyst i Oslo. Etterpå tar hovedpersonen selv, Line Grünfeld, som spiller "pressekontakt Tonje", samt Kristin Tonjer - i serien Linns manager - seg tid til å snakke om det hele, som skal vises på NRK en eller annen gang i 1010.

- Hvordan er Linn å jobbe med, jenter?

- Linn er topp, den beste i verden! Jeg hadde ikke gått gjennom dette med henne hvis ikke hun hadde vært så morsom å være sammen med. Vi har vært sammen lenge, og kjenner hverandre godt, forteller Tonjer, som forteller at hun har stor tro på nummer to-versjonen av "Hjerte til hjerte".

- Forrige gang begynte vi høyt og roet det litt ned. Denne gangen begynner vi høyt og holder det høyt, forsikrer hun.

"Hjerte til hjerte 2 - spelet" tar utgangspunkt i oppsetningen av "Maridalsspelet", som blir ledet av Skåber selv. Under scenen Seher.no er til stede på, er denne gruppen av mennesker til stede for å delta i TV-aksjonen.

Som sist spiller den norske komikeren karakteren Linn Skåber. Og igjen fremstår hun i serien usympatisk og litt udregelig, om man kan si det på den måten.

- Er det vanskelig å sette deg inn i den usympatiske karakteren, Linn?

- Nei, det er ikke det. Man kommer ganske fort inn i det. Men det er klart, jeg var litt nervøs for om jeg hadde glemt den syke, syke verden. Men den var overraskende og skummelt nok å falle tilbake til, forteller 36-åringen, som heller ikke er redd for å bli hatet av seeren.

- Nei, er det ikke de jente som er litt sexy da? De som er litt kjipe? Jeg har alltid vært for trivelig til å bli ordentlig ettertraktet, så nå tror jeg at jeg skal få et sexy og kjipt image.

Det har ikke Kristin Tonjer akkurat klokketro på.

- Det går ikke an det vet du! Det går bare ikke. Kjip, men ikke sexy! Det kommer aldri til å skje, ler hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun er veldig forelsket

Se videointervjuet med Linn Skåber, Line Grünfeld og Kristin Tonjer her:[obj:media:7984]