MOR OG DATTER: Taylor har et nært forhold til moren sin, Andrea Finlay. Her er de sammen under en prisutdeling i forrige måned. Foto: Scanpix
MOR OG DATTER: Taylor har et nært forhold til moren sin, Andrea Finlay. Her er de sammen under en prisutdeling i forrige måned. Foto: ScanpixVis mer

– Du har opplevd mitt verste mareritt

Taylor Swift, hvis mor er rammet av kreft, trøstet sørgende fan på morsdagen.

SELFIE: Taylor Swift er kjent for å ta seg god tid til fansen sin. Her tar hun en "selfie" med noen heldige beundrere før et besøk hos en radiostasjon i februar. Foto: Scanpix
SELFIE: Taylor Swift er kjent for å ta seg god tid til fansen sin. Her tar hun en "selfie" med noen heldige beundrere før et besøk hos en radiostasjon i februar. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I april avslørte pop-prinsessen Taylor Swift (25) i et innlegg på sin egen nettside at moren, Andrea Finlay (57), kjemper mot kreft.

«Mamma har en viktig kamp å kjempe. Takk for at dere bryr dere om familien min så mye», skrev sangfuglen den gang.

Nylig var det morsdag i USA og da en sørgende fan skrev til sitt største idol, var ikke Taylor sen om å svare.

Jenta, som heter Kaileen, postet en tekst hvor hun fortalte stjernen om hvordan hun ikke kunne tilbringe dagen med moren sin fordi «hun er i himmelen». Hun skal ha gått bort i januar 2014.

«Mamma var min bestevenn. Den jeg lo med, den jeg gråt med og den jeg elsket av hele mitt hjerte», skrev Kaileen.

Saken fortsetter under bildet.

Videre sier Kaileen at Taylor har hjulpet henne gjennom den tunge tiden.

«Du tok meg ut av et trist sted og gjorde meg glad. [...] I dag kommer til å bli enda en hard dag, men jeg vet at jeg kommer gjennom hva som helst så lenge du er på min side», avsluttet hun.

Taylor, som er viden kjent for å ha et godt forhold til fansen sin, svarte lynraskt og gav den sørgende jenta noen trøstende ord.

«Du har opplevd mitt verste mareritt. Jeg er så lei for at du ikke får tilbrakt dagen i dag med henne. [...] Jeg beundrer og respekterer deg for din evne til å være så positiv når du har vært gjennom noe så mørkt og tragisk. Sender deg en gigantisk klem», skrev blondinen.

Denne måneden sparket stjernens «1989»-verdensturné i gang og hun skal innom blant annet Japan, Tyskland og Australia.

LES OGSÅ: Nå kjøper hun porno-adresser

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.