KJEKKEST: De yngre ungkarskvinnene er enstemmige i hvem de mener er kjekkest av Jørgen Festervoll og Stig Kjos. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KJEKKEST: De yngre ungkarskvinnene er enstemmige i hvem de mener er kjekkest av Jørgen Festervoll og Stig Kjos. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Du har møtt din overmann, Stig!

Ni jenter er overlykkelige for at det er Jørgen som er årets ungkar.

Se videointervjuet med "Ungkarens" 20-åringer, samt Jørgen Festervoll, nederst i saken! 

SØR-AFRIKA (Seher.no): TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40" er i full gang, og torsdag sendes den tredje episoden av serien, der "Ungkaren", Jørgen Festervoll (30), nå har 14 kvinner igjen å velge mellom.

Seher.no var på plass i Sør-Afrika for å følge deler av innspillingen på nært hold. Og det var ingen tvil om at årets ungkar falt i meget god smak - i hvert fall blant de yngre jentene. Samtlige mener nemlig at Jørgen Festervoll er i en helt annen klasse enn fjorårets hovedperson, Stig Kjos.
- Jørgen er helt klart kjekkest, klar seier! Det var nesten så jeg fryktet at han skulle se ut som han i fjor. Han var søt han også, altså, men ikke som Jørgen. Ikke i det hele tatt, sier en engasjert Pia Håkegård til Seher.no.

Den sjekkeglade jenta får støtte av sine konkurrenter - enstemmig støtte.

- Jeg føler at vi er litt mer heldig i år, vi som har Jørgen - det skal jeg ærlig innrømme. Jeg synes Stig var oppriktig og ærlig, men litt for søt og babyface etter min smak, forteller Linn-Eva Sørlie.

Hvem mener du at er den beste "Ungkaren"? Stig Kjos eller Jørgen Festervoll? Si din mening til høyre!

Så langt har fire personer blitt sendt hjem fra det afrikanske landet. Mette Myrvang, Charlotte Skagen, Mona Lande og Ida Sofie Maugsten har alle måttet bite i det sure eplet - og forlate Asker-kjekkasen Jørgen. Dermed er det syv jenter, og like mange damer som fortsatt er med i konkurransen.

- Det er jo litt kjipt hvis Stig ser dette, men jeg føler at han har møtt sin overmann der altså. Jørgen er mer bergtagende, spør du meg, mener en annen av de unge, Kari Fosse.

Lene Gundersen, som av Seher.nos lesere - sammen med Pia Håkegård - er kåret til den flotteste av årets deltagere, innrømmer at hun ikke ville sjekket opp fjorårets ungkar hvis hun møtte ham på byen. 

- Stig er ikke helt min type. Han virket veldig snill og sympatisk, men han er ikke en type som jeg ville sjekket opp på bar hvis jeg så at han sto der. Det er kanskje Jørgen, smiler Gundersen, som får støtte av bestevenninnen, Linn Holth.

- Det er ingen tvil, Jørgen er kjekkest. Stig er kjekk han også, men Jørgen er mye mer min type.
Natalie Berge legger ikke skjul på at hun ble bergtatt av 2009-ungkaren.

- For å være helt ærlig, Stig blir den vanlige mannen i gata i forhold til Jørgen. Og det tror jeg alle her er enige i, sier hun.

- Er du kjekkere enn Stig Kjos, Jørgen?

- Det er det nok opp til andre å vurdere, det har jeg ingen kommentar til. Stig er en super fyr, og vi har veldig god tone.

Festervoll innrømmer dog at han har blitt tatt godt i mot av samtlige kvinner i programmet.

- Jeg må jo si at det er kjempegod kjemi med alle sammen, det føler jeg selv i hvert fall. Det finnes ingen der kjemien ikke er bra, og det er jeg veldig glad for. Både damene og jentene har det også fint sammen, noe som er bra, men som gjør ting veldig vanskelig, sier han til Seher.no.
PS. Seher.no fikk bare snakket med 40-åringene før de ble presentert for Jørgen Festervoll. Det er grunnen til at de er utelatt fra denne saken.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdag klokka 21.30.

Har du et tips om årets "Ungkaren"-deltagere eller andre kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hvem av disse vil ha sex på TV?

Se videointervjuet med "Ungkarens" 20-åringer, samt Jørgen Festervoll, her:

[obj:media:7554]