- Du har forandret deg etter «Paradise Hotel»

Eileen Eriksens foreldre merker stor forskjell hos datteren etter at hun kom seirende hjem fra reality-oppholdet. Se video i saken!

SEOGHØR.NO: Det begynner å nærme seg én måned siden Eileen Eriksen (23) og Øystein Myhren Storaa (21) stakk av med seieren i årets sesong av TV3-programmet «Paradise Hotel».

Selv om den spennende sesongen er over, sender TV3 nettserien «Livet etter» hver torsdag, som følger deltakerne 100 dager etter at de kom hjem fra Mexico.

I torsdagens episode får man blant annet være med på et møte mellom Eileen og foreldrene May Britt Bakken og Ken Ulrik Eriksen.

Se video øverst i saken!

- Jeg tror ikke pappa er så fornøyd med å se Øystein og meg i dusjen, for eksempel. Jeg føler jo ikke selv at jeg har gjort noe helt «WOW» på TV, sier Sarpsborg-jenta i episoden.

Saken fortsetter nedenfor.

STOLT MOR: Eileens mor, May Britt Bakken, ga datteren en stor klem da hun kom på besøk.  Foto: TV3
STOLT MOR: Eileens mor, May Britt Bakken, ga datteren en stor klem da hun kom på besøk. Foto: TV3 Vis mer

Selv om flere foreldre muligens ikke ville foretrukket at deres barn deltar i en realityserie som er så løssluppen som «Paradise Hotel», virker ikke Eileens foreldre negative til datterens deltakelse.

- Du har forandret deg etter dette programmet, sier 23-åringens pappa og fortsetter:

- Du har blitt mer voksen. Du har blitt roligere og klarer å takle negative ting bedre enn noen gang før, skryter han i episoden.

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYD MED DATTERENS INNSATS: Ken Ulrik Eriksen forteller Eileen at han synes hun har blitt en roligere person etter TV-deltakelsen.  Foto: TV3
FORNØYD MED DATTERENS INNSATS: Ken Ulrik Eriksen forteller Eileen at han synes hun har blitt en roligere person etter TV-deltakelsen. Foto: TV3 Vis mer

Fikk kjæreste etter hun kom hjem

Da Seoghør.no møtte den jordnære blondinen før finalen i starten av juni, avslørte hun at hun ikke lenger er ledig på markedet. 

- Jeg er nok ikke helt singel lenger. Jeg holder på med en veldig snill og søt fyr som jeg har kjent en stund, sa hun lurt uten å avslørte hvem den utkårede er. 

Se intervju med vinnerne av «Paradise Hotel» under:

Hun og kjæresten har imidlertid kjent hverandre lenge - også før hun ble et kjent TV-fjes.

- Jeg synes det er veldig godt å tenke på at han kjente meg før jeg ble et kjent navn. Det føles betryggende, og vi har det veldig bra sammen. Det er jo mange som vil bli kjent med meg nå kun fordi jeg er et kjent navn, sa hun.

Åpen om depresjoner

Etter at Eileen kom tilbake fra Mexico har hun gjort stor suksess med bloggen sin, eileener.blogg.no, der hun deler en stor del av hverdagen sin.

For et par uker siden skrev hun et detaljert blogginnlegg om livet etter reality-konkurransen, og avslørte blant annet at hun gikk opp fem kilo i løpet av oppholdet.

Saken fortsetter under bildet.

IKKE SINGEL: Eileen Eriksen ble en av årets mest populære profiler under årets sesong av «Paradise Hotel». Nå er hun imidlertid ikke lenger ledig på markedet.  Foto: Ida Nikolaisen
IKKE SINGEL: Eileen Eriksen ble en av årets mest populære profiler under årets sesong av «Paradise Hotel». Nå er hun imidlertid ikke lenger ledig på markedet. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

Nylig åpnet også den godt likte 23-åringen seg om at hun for tre år siden levde en helt annen hverdag enn hun gjør i dag.

- Jeg har opplevd å gå inn i en veldig dyp depresjon, da jeg var yngre. Det var veldig utfordrende, men jeg tok tak i det selv og gikk til behandling, har hun sagt til Seoghør.no.

- Jeg måtte grave etter positive ting. Jeg har jo verdens beste venner og en flott familie og når man ikke ser det selv, så er det ikke bra altså. I dag sliter jeg heldigvis ikke med dette, sa hun da Seoghør.no møtte henne under innspillingen av «Paradise Hotel».

«Livet etter» er tilgjengelig på TV3play.no, der ny episode kommer hver torsdag. 

BLE GODE VENNER: Under årets sesong av «Paradise Hotel» var det mange intriger og allianser. Utifra sosiale medier å dømme, er det flere av deltakerne som har beholdt en god tone etter deltakelsen.  Foto: Ida Nikolaisen
BLE GODE VENNER: Under årets sesong av «Paradise Hotel» var det mange intriger og allianser. Utifra sosiale medier å dømme, er det flere av deltakerne som har beholdt en god tone etter deltakelsen. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

LES OGSÅ: «Paradise»-Malins mor oppfordrer andre til å bli med