UTE AV DANSEN:  - Jeg vet ikke om jeg bare kommer til å være gravid. Jeg skal nok være meg selv oppi det hele. Jeg kommer til å gjøre veldig mye fortsatt - så lenge jeg føler meg i form, sier Margrethe Røed, som lørdag røk ut av "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.no
UTE AV DANSEN: - Jeg vet ikke om jeg bare kommer til å være gravid. Jeg skal nok være meg selv oppi det hele. Jeg kommer til å gjøre veldig mye fortsatt - så lenge jeg føler meg i form, sier Margrethe Røed, som lørdag røk ut av "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Du har fått nok sjanser!

Slik lød avskjedsmeldingen fra Tor Fløysvik til gravide Margrethe Røed.

Se videointervjuet med Margrethe Røed og Asmund Grindaker nederst i saken!

SEHER.NO: I danseduell lørdag kom de to som fikk færrest dommerpoeng. Triana Iglesias og partneren Tobias fikk 27 poeng av dommerne, og måtte ut i omdans mot Margrethe Røed (32) og Asmund Grindaker, som endte opp med bare 20 poeng for sin samba.

Da seernes stemmer var talt opp, var det Margrethe Røed som ble sendt ut av den populære dansekonkurransen.

- Jeg er veldig imponert over det Margrethe leverte. Men sånn er jo konkurransen. Vi er over halvveis, og er superfornøyde. Det er bare dumt å skylde på ting rundt, forteller Margrethe og dansepartneren Asmund til Seher.no umiddelbart etter sending.

Til tross for en rekke dårlige poengsummer, har Margrethe gang på gang blitt reddet av et ivrig publikum. Noe også dommer Tor Fløysvik gjorde et poeng av med sin avskjedmelding til NRK-programlederen:

- Margethe, hyggelig å bli kjent med deg. Men nå har du fått nok sjanser i "Skal vi danse" og i danselyset. Jeg tror ikke vi ser noen danser ut av deg før etter jul. Selvfølgelig skal Triana stemmes videre, sa Fløysvik etter omdansen.

Selv var den gravide barne-tv-programlederen selvsagt skuffet - men fattet - etter at avgjørelsen falt.

- Selvfølgelig har man lyst til å komme videre, for man er jo inne i den boblen. Man har bare lyst til å gjøre mer, mer, mer - fordi det er så gøy. Jeg har kost meg masse i denne perioden, så jeg er ikke så veldig lei meg heller, sier hun.

- Det er jo ikke til å legge skjul på at magen din bare har blitt større, Margrethe. Føler du at magen har vært en hindring for deg i "Skal vi danse"?

- Nei, det vet jeg jo ikke helt. For jeg har jo ikke danset uten mage. Men selvfølgelig, man kjenner jo at man blir litt tyngre og sånn. Uansett, man kan jo danse selv om man har mage - man danser med den magen man har.

Den rosa-kledde Triana var først ut i duellen, og et samlet dommerpanel ønsket å se Triana videre på bekostning av syv måneder gravide Margrethe.

Uten "Skal vi danse" å gå til nekter derimot 32-åringen bare å sette seg ned "å være gravid".

- Jeg vet ikke om jeg bare kommer til å være gravid. Jeg skal nok være meg selv oppi det hele. Jeg kommer til å gjøre veldig mye fortsatt - så lenge jeg føler meg i form. Jeg skal farte rundt og gjøre ting, jeg. Og ikke kapitulere på sofaen.

- Hva kommer du til å savne mest med "Skal vi danse"?

- Jeg kommer til å savne Asmund mest, men vi bor jo i samme gate. Så det blir middag i morgen hos meg. Men jeg kommer til å savne den tiden vi har hatt, for vi har danset fire timer hver dag og hatt det kjempegøy. Det har vært vanskelig, men han har allikevel pushet meg, og fortalt meg at dette går bra, forteller Margrethe Røed til Seher.no.
 
Har du et tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no! 

LES OGSÅ: - Selvtilliten er ikke spesielt dårlig

Se videointervjuet med Margrethe Røed og Asmund Grindaker her:[obj:media:8130]