MINDRE FESTING: - Kate har ringt alle sine venner. Hun har tatt seg noen store fester i det siste, men hun har oppført seg mye bedre enn vanlig, sier en kilde til FemaleFirst. Foto: Stella Pictures
MINDRE FESTING: - Kate har ringt alle sine venner. Hun har tatt seg noen store fester i det siste, men hun har oppført seg mye bedre enn vanlig, sier en kilde til FemaleFirst. Foto: Stella PicturesVis mer

- Du har fått litt av en mage!

Og nå er supermodellen klar til å fortelle om babyen...

SEHER.NO: Kate Moss (34) planlegger å samle alle sine nære venner og familiemedlemmer for å fortelle nyheten om at hun og kjæresten Jamie Hince venter deres første barn sammen. I hvert fall om man skal tro FemaleFirst.

Supermodellen, som allerede har en seks år gammel datter - Lila Grace - med eks-kjæresten Jefferson Hack, skal etter rapportene å dømme bringe den glade nyheten under en fest i sitt hjem i Cotswold country 18. desember.

- Kate har ringt alle sine venner. Hun har tatt seg noen store fester i det siste, men hun har oppført seg mye bedre enn vanlig. Til og med "American Idol"-dommer Simon Cowell sa at hun hadde fått litt av en mage når hun dukket opp på "The X Factor" sist uke, forteller en kilde til nettstedet.

34-åringen avfeide først graviditetsryktene, selv om hun gjentatte ganger hadde på seg store klær, samt kuttet ut alkohol. Rundt den samme tiden ble det avslørt at Kate tok med seg sin 60 år gamle barnepike, Mary Davidson, på en massiv handletur i butikken "Topshop". Der skal hun ha handlet for over 30.000 kroner, og kanskje var det babyklær som sto i høysetet?

Selv om det har blitt mindre alkohol for den britiske skjønnheten den siste tiden, var det derimot ikke så alt for lenge siden at hun virkelig slo ut håret.

34-åringen - som tidligere blant annet har blitt tatt på fersken med kokain og fått sparken av mange luksusmerker på grunn av sitt ville liv - gjorde seg nemlig i slutten av september bemerket på verste vis utenfor London-klubben Vendome. Da Kate skulle forlate klubben ved stengetid rundt, var hun nemlig så beruset at hun kollapset...

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Radmager på shoppingtur

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.