- Du har fantastiske bryster!

Trinny og Susannah reagerte spontant da de møtte norske Ann-Sølvi. Se video!

Se et klipp fra «Trinny og Susannah - oppdrag Norge» i videoen over! 

SEOGHØR.NO: I fjor hjalp de norske kvinner med å kle seg bedre, og nå er Storbritannias mest berømte moteduo Trinny Woodall (48) og Susannah Constantine (50) tilbake på skjermen for å styre usikre nordmenn vekk fra grusomme motekatastrofer. 

I det første programmet, som har premiere mandag kveld, er Trinny og Susannah på utkikk etter tromsøværinger, som trenger litt hjelp i klesveien. Der møter de tobarnsmoren Ann-Sølvi Stadsvoll (37), som føler seg bortkommen og sliten i alenemortilværelsen, og ikke har så mye tid til seg selv.

- Jeg skulle gjerne ha brukt litt mer tid på meg selv, men det mesteparten av tiden går til mine to barn, forteller 37-åringen. 

Heldigvis ønsker Woodall å hjelpe Ann-Sølvi, som nesten alltid kler seg i sort, med å finne sin egen stil.  

- Jeg vil gjøre deg til noe mer enn bare en mamma, sier Trinny. 

Stadsvoll håper å legge den tøffe tiden bak seg og kanskje finne en ny mann å dele livet med. Trinny og Susannah ønsker å gi kvinner mer selvtillit, og oppmuntringen begynner med en gang. 

- Du har fantastiske bryster, er noe av det første Trinny utbryter da hun møter Ann-Sølvi.

Resten av Ann-Sølvis make-over ser du på FEM i kveld. 

Forrige gang de besøkte Norge fortalte moteduoen til Seoghør.no hva de mente var utfordringen med å hjelpe nordmenn med stilen. 

- Norske kvinner er veldig sterke og glemmer nok ofte å stoppe opp og tenke på hva de føler og hva de har på seg. Utfordringen er å få dem til å åpne seg og vise dem hvorfor det er viktig å gjøre en innsats.

De nevnte da harems-jeans som den største motefeilen blant norske kvinner.

Premieren på «Trinny og Susannah - oppdrag Norge» ser du på FEM mandager kl. 20.30 .LES OGSÅ: Slik holder de kontakten med barna