- Du har 92 kilo rent fett i kroppen

Eyvind Hellstrøm tok med Mattias til helsesjekk etter at han fikk se matvanene hans. Det fikk legene til å slå alarm.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (65) legger ikke skjul på sin bekymring for helsen til Mattias Thollander når han får høre om matvanene til Lørenskog-mannen.

I søndagens utgave av «Hellstrøm rydder opp - hjemme» får han vite at Mattias, som opprinnelig er fra Sverige, i flere år har valgt å spise kjappe boksemåltider og annen lettvint mat istedenfor å lage middagsmat fra bunnen.

Bekymringen blir ikke mindre når Mattias ofte ikke spiser ved bordet sammen med kona Kari Holten og deres to barn Ida og Julie, fordi han ikke vil at barna skal arve hans matvaner.

På grunn av sin usunne livsstil har han gått kraftig opp i vekt, og orker blant annet ikke leke så mye med barna sine som han ønsker.

- Det er trist å se en familiefar spise middag i ensomhet. Her har vi en far med en enkel drøm om å klare å leke med egne barn. Det er ikke ofte jeg høre noe som treffer meg så midt i hjerterota, sier Hellstrøm.

Alvorlig helsesjekk

Han bestemmer seg derfor for å ta Mattias med til en helsesjekk hos lege. Det blir en real tankevekker.

- Du veier 163,2 kilo. Du har en fettprosent på 56,4, den burde vært på under 22. Du har 92 kilo rent fett i kroppen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer