- Du gjør narr av meg for psykiske problemer

Den irske sangeren Sinead O'Connor mener popstjernen er farlig for kvinner.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere popstjernen Sinead O'Connor (46), kjent for hitlåten «Nothing Compares 2 U» virker til å ha et rimelig dårlig inntryk av Miley Cyrus (20).

Torsdag eksploderte krangelen mellom de to divaene da den irske sangeren publiserte et åpent brev til Miley på nettet. I brevet truer O'Connor popstjernen med rettsak og kritiserer Miley for å gjøre narr av psykiske lidelser.

Sinead tok først kontakt med Miley på onsdag da hun postet et annet brev på bloggen sin der hun skriver at det på ingen måte er kult å være naken og slikke på en slegge i en musikkvideo. O'Conner skriver også at Miley sannsynligvis vil ende opp på en avvenningsklinikk som et resultat av at hun prostituerer seg i musikkbransjen.

Cyrus slo så tilbake med en twittermelding der både den irske sangeren og skuespilleren Amanda Bynes får gjennomgå.

«Before Amanda Bynes…. There was…. pic.twitter.com/6JZPVnunPc», skriver popstjernen på nettstedet og viser til et bilde med mange innlegg fra O'conner.

O'Connor var rask til å svare med et nytt brev der hun krever at Miley fjerner tweeten. Hvis ikke vil hun ta saken til retten.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd
år
799 kr/år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer