- Du gjør narr av meg for psykiske problemer

Den irske sangeren Sinead O'Connor mener popstjernen er farlig for kvinner.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere popstjernen Sinead O'Connor (46), kjent for hitlåten «Nothing Compares 2 U» virker til å ha et rimelig dårlig inntryk av Miley Cyrus (20).

Torsdag eksploderte krangelen mellom de to divaene da den irske sangeren publiserte et åpent brev til Miley på nettet. I brevet truer O'Connor popstjernen med rettsak og kritiserer Miley for å gjøre narr av psykiske lidelser.

RASER: Den irske sangfuglen, Sinead O'Connor truer med å saksøke Miley Cyrus etter en nettkrangel.
RASER: Den irske sangfuglen, Sinead O'Connor truer med å saksøke Miley Cyrus etter en nettkrangel. Vis mer

Sinead tok først kontakt med Miley på onsdag da hun postet et annet brev på bloggen sin der hun skriver at det på ingen måte er kult å være naken og slikke på en slegge i en musikkvideo. O'Conner skriver også at Miley sannsynligvis vil ende opp på en avvenningsklinikk som et resultat av at hun prostituerer seg i musikkbransjen.

HELT NAKEN: Miley Cyrus har vakt oppsikt med sine vågale musikkvideoer. I «Wrecking Ball» viser hun seg uten en tråd. Foto: FameFlynet
HELT NAKEN: Miley Cyrus har vakt oppsikt med sine vågale musikkvideoer. I «Wrecking Ball» viser hun seg uten en tråd. Foto: FameFlynet Vis mer

Cyrus slo så tilbake med en twittermelding der både den irske sangeren og skuespilleren Amanda Bynes får gjennomgå.

«Before Amanda Bynes…. There was…. pic.twitter.com/6JZPVnunPc», skriver popstjernen på nettstedet og viser til et bilde med mange innlegg fra O'conner.

O'Connor var rask til å svare med et nytt brev der hun krever at Miley fjerner tweeten. Hvis ikke vil hun ta saken til retten.

- Miley…er dette ment seriøst? Hvem i all verden er det du får råd av? Det å gå løs på meg er dummere enn å oppføre seg som en prostituert og kalle det for feminisme, skriver Sinead i brevet.

- I dag har du postet twittermeldinger som jeg skrev for over to år siden. De ble postet da jeg var syk og søkte hjelp. Ved å gjøre det har du gjort narr av meg og Amanda Bynes for å ha slitt med psykiske problemer og for å ha oppsøkt hjelp. Fjern meldingene øyeblikkelig. Hvis ikke kommer du til å høre fra advokatene mine, fortsetter sangeren.

GJENNOMBRUDDET: Slik så Sinead O'Connor ut da hun sang «Nothing compares 2 U».
GJENNOMBRUDDET: Slik så Sinead O'Connor ut da hun sang «Nothing compares 2 U». Vis mer

O'Connor fortsetter med å kalle Cyrus en «anti-kvinne» i musikkbransjen og at hun er farlig for andre kvinner.

- Jeg er forbauset over at en hvilken som helst 20 år gammel jente, i 2013, kan oppføre seg på en slik måte og sende signaler til unge jenter om at det er greit å oppføre seg som en prostituert, og samtidig gjøre narr av psykisk helse og de som trenger hjelp. Har du ingen oppfattelse av hva som er farlig i det hele tatt? Eller ansvarlighet? skriver Sinead.

Miley virker derimot ikke særlig brydd av all kritikken fra den irske sangeren.

- Sinead. Jeg har ikke tid til å skrive et brev til deg fordi jeg er programleder og skal opptre på «Saturday Night Live» denne helgen. Men hvis du ønsker å møtes for en prat, gi meg beskjed i ditt neste brev, skriver «Wrecking Ball»-stjernen på Twitter.

LES OGSÅ:    Slik tar Britney opp kampen med Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer