Du gjetter aldri hvem som skjuler seg bak denne masken

Den norske artisten overrasket millioner av utenlandske TV-seere med sin utrolige imitasjon av Gloria Gaynor. Se videoen!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2009 ble Alexander Rybak (28) stor stjerne etter at han vant Eurovision Song Contest med den egenkomponerte låta «Fairytale».

Siden dengang har artisten og fiolinisten deltatt i en rekke norske programmer, deriblant «Hver gang vi møtes» og «The Hit», men den hviterussisk-norske stjernen har også gjort det godt i Russland.

Nå er 28-åringen med i den russiske versjonen av programmet «Your Face Sounds Familiar», der kjendisdeltakerne etterligner ikoniske sangstjerner og konkurrerer om å vinne pengepremier til veldedige formål.

I den femte episoden av TV-showet, etterligner Rybak discodivaen Gloria Gaynor (65) og hennes hitlåt «I Will Survive», og den unge artisten gir dommerpanelet hakeslepp med sin tolkning av superhiten.

Se video øverst i artikkelen!

Saken fortsetter under bildet.

SPORTY STJERNE: Alexander Rybak, her avbildet etter seieren i Eurovision Song Contest, imiterte discostjernen Gloria Gaynor i den siste episoden av russiske «Your Face Sounds Familiar». Foto: Stella Pictures
SPORTY STJERNE: Alexander Rybak, her avbildet etter seieren i Eurovision Song Contest, imiterte discostjernen Gloria Gaynor i den siste episoden av russiske «Your Face Sounds Familiar». Foto: Stella Pictures Vis mer

Rybak fremfører låta med stor innlevelse og ditto dansebevegelser, og imponerer med en uventet stemmeprakt.

Han er dessuten iført en glitrende kjole og matchende turban på scenen, og utseendet hans er også helt ugjenkjennelig - ettersom Rybak er staset opp med sminke og maske.

Se flere av Rybaks morsomme imitasjoner fra «Your Face Sounds Familiar» her:

Alexander som Enrique Iglesias:

 

Alexander som Eduard Khil:

LES OGSÅ: - Det har ikke vært plagsomt mye mas fra damer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer