NY ROLLE: I et nytt intervju med britiske The Times har Engelbert Humperdinck kledd seg ut som rokeren Liam Gallagher.  Foto: Mark Harrison - The Times
NY ROLLE: I et nytt intervju med britiske The Times har Engelbert Humperdinck kledd seg ut som rokeren Liam Gallagher. Foto: Mark Harrison - The Times Vis mer

- Du gjetter aldri hvem dette er

Musikklegenden Engelbert Humperdinck elsker å kle seg ut. Denne uken edeltar han i Eurovision.

Publisert
SEOGHØR.NO: I tillegg til seks syngende bestemødre fra Russland er en av de eldste deltagerne i Eurovision Song Contest den aldrende smørsangeren Engelbert Humperdinck (76).

England, som automatisk har sikret seg en plass i finalen 26. Mai, satser alt på Humperdinck som vil synge den romantiske balladen «Love Will Set You Free».

I forkant av Eurovision stilte Engelbert opp til et intervju med The Times lørdagsmagasin der han kledde seg ut som fire legendariske musikkikoner Elvis Presley, Alie Cooper, Sid Vicious og Liam Gallagher.

- Det var veldig morsomt. Jeg liker å kle meg ut og dette tok det til et nytt nivå. Alle disse musikkikonene er kjent for sine fantastiske opptredner. Det er ikke uvant for meg å synge foran millioner av mennesker, og hvis jeg klarer å få til noe av deres scenemagi i Baku, har jeg god sjanse til å vinne, sier han til magasinet.


Humperdinck er best kjent for sine landeplager - også i Norge - som «Quando, Quando, Quando», «The Last Waltz», og «Release Me».

Han har solgt tilsammen over 150 millioner plater og mottatt 63 gullplater og 24 platinaplater.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Derfor vinner Tooji

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer