Du gjetter aldri hva de har til felles

Helen Mirren overrasket på den røde løperen.

STRIPPERSKO: Helen Mirren ankom «Red 2»-premieren i Los Angeles i skyhøye plastsandaler med platåsåle. Realitykjendisen Courtney Stodden (t.h.) har de samme skoene i sitt klesskap.  Foto: All Over Press
STRIPPERSKO: Helen Mirren ankom «Red 2»-premieren i Los Angeles i skyhøye plastsandaler med platåsåle. Realitykjendisen Courtney Stodden (t.h.) har de samme skoene i sitt klesskap. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «The Queen»-skuespilleren Helen Mirren (67) kom strenende inn på skyhøye plasthæler da filmen «Red 2» hadde premiere i Los Angeles torsdag kveld.

Det oppsiktsvekkende fottøyet er som oftest sett på strippere og realitykjendiser som Courtney Stodden (18). Blondinen har hatt plastskoene som sitt faste varemerke etter at hun giftet seg med skuespilleren Doug Hutchison (53) som 16-åring. Nylig forstørret hun brystene.

Det er litt mer overraskende at Helen Mirren, som er utnevnt til «Dame» av Dronning Elizabeth (87), har stripperskoene som sin favoritt. Men 67-åringen har brukt platåskoene som sitt hemmelige styling-våpen i årevis.

– Jeg kjøper ofte skoene mine i stripper-butikker – fordi de er skikkelig høye. Jeg er bare 163 centimeter høy, så når jeg tar på meg disse små godbitene blir jeg 178 og kan konkurrere mot Nicole Kidman når som helst, har Mirren sagt til nettstedet Contactmusic.


LES OGSÅ: Catherine Zeta-Jones mer sexy enn noengangVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer