<strong>RASER:</strong> Justin Bieber ble rasende da en bruker hevdet på Instagram at han giftet seg med Hailey for å hevne seg på ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix
RASER: Justin Bieber ble rasende da en bruker hevdet på Instagram at han giftet seg med Hailey for å hevne seg på ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin Bieber:

- Du giftet deg kun med Hailey for å hevne deg på Selena

Popstjernen raser etter denne kommentaren.

Publisert
Sist oppdatert

I høst kom nyheten om at Justin Bieber (25) og Hailey Baldwin (22) hadde giftet seg etter en virvelvind-romanse.

Før Baldwin var popstjernen lenge i et av-og-på forhold med Selena Gomez (26), og til tross for at Bieber nå har lovet evig troskap til Hailey, så er det fremdeles mange som ønsker at han skal finne tilbake til ekskjæresten.

Fans har gått så langt som å hevde at ekteskapet med modellen bare er en måte å «straffe» Selena på.

Da Bieber mandag postet dette bildet av sin nybakte kone, fikk det raskt titusenvis av likes og kommentarer, men ikke alle kommentarene var av det hyggelige slaget.

Brukeren Jaileyisajoke kom blant annet med denne påstanden:

- Du er IKKE forelsket i Hailey! Du giftet deg kun med henne for å hevne deg på SG (Selena Gomes red.anm.).

Dette fikk «Sorry»-sangeren til å reagere kraftig. Det er sjelden Justin snakker om kjærlighetslivet sitt, men kommentaren fra denne fan-kontoen skal ha fått begeret til å renne over.

Tirsdag slår han kraftig tilbake på sin Insta-story med en lang melding til brukeren som hevder at hans kjærlighet til kona ikke er ekte.

- Du er umoden, og det faktum at du har en konto dedikert til å slenge dritt om kona mi er absolutt absurd. Hvorfor skulle jeg dedikere hele mitt liv via ekteskap til noen for å ta hevn på en ekskjæreste? undrer han.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Tell ‘em, @justinbieber. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

«Hailey er bruden min»

Videre skriver Bieber at enhver person som måtte tro at forholdet til Hailey er falskt enten er onde mennesker eller yngre enn ti år gamle. Mens han fortsetter å forsvare sin kone, snakker han også pent om eksen sin.

- Jeg elsket virkelig Selena, og jeg elsker Selena. Hun vil alltid ha en plass i hjertet mitt. Men jeg er dypt forelsket i kona mi og hun er absolutt det BESTE som noen gang har skjedd meg.

<strong>SINT:</strong> Her er meldingen Justin Bieber skriver til brukeren som slenger dritt om kona. Foto: Screenshot/Instagram
SINT: Her er meldingen Justin Bieber skriver til brukeren som slenger dritt om kona. Foto: Screenshot/Instagram Vis mer

25-åringen sier også at han aldri kommer til å svare på slike latterlige kommentarer igjen.

- Hailey er bruden min. Punktum. Hvis du ikke liker eller støtter det, så betyr det også at du ikke støtter meg, og hvis du ikke støtter meg, så er du ingen fan og heller ikke en god person.

Justin som selv har tatt en screenshot av meldingen fra brukeren Jaileyisajoke i tillegg til sitt eget svar og postet det på sin Instagram-story, oppfordrer også andre til å gjøre det samme:

«Slutt og sende slike meldinger til meg og Hailey. Hvis dere elsker meg, så tar dere en screenshot av denne beskjeden og poster overalt», ber han.

Nett-troll

Stjerneparet giftet seg for drøye seks måneder siden, og i løpet av den tiden har Baldwin flere ganger fått kjenne på all oppmerksomheten fra fanskaren til ektemannen. Medier verden over skriver titt og ofte om den verdenskjente duoen, og prøver stadig å finne feil eller spekulere i privatlivet deres.

Nylig åpnet modellen seg om utfordringene med å takle all hetsen fra Justins fans.

- De vil se at du mislykkes, uansett grunn. Jeg vet ikke om det er fordi de vil si at «det var det jeg sa», eller fordi de ønsker å ha rett. Jeg vet virkelig ikke hva ideen bak å forsøke og ødelegge et forhold eller en person er, fortalte hun nylig i et intervju med Cosmopolitan, ifølge E! Online.

22-åringen la til at hun synes at «det er en ond verden vi lever i».

- Jeg kjenner ikke disse menneskene, de kjenner ikke meg. De er ikke en del av mitt liv eller mitt forhold, delte hun videre.

Saken fortsetter nedenfor.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

- Forlovelsen kom som et sjokk

Selena Gomez og Justin Bieber har som kjent en lang historie sammen, og ble senest avbildet sammen med «Sorry»-sangeren i februar 2018.

Duoen startet sitt av-og-på forhold allerede i 2011. De gjorde det slutt og ble sammen flere ganger før de offentlig brøt i 2013 - og deretter fant tonen igjen i fjor.

Til tross for at ryktebørsen allerede i desember 2017 registrerte at Hailey Baldwin var inne i bildet, ble forholdet mellom Gomez og Bieber omtalt så sent som i mars i fjor.

Nøyaktig hva som skjedde i mellomtiden, og hvorvidt et trekantdrama utspant seg, er det få som vet.

- Forlovelsen kom som et sjokk for Selena, fortalte en kilde til den amerikanske kjendis-kanalen E! i fjor sommer, som videre understrekte at Gomez riktignok ikke lenger var følelsesmessig tilknyttet ekskjæresten.

- Forholdet tilhører fortiden, og egentlig bryr hun seg ikke. Hun vet at Justin handler på impuls, og ønsker dem begge det beste. Selv er hun glad for at Bieber ikke lenger er et samtaleemne, slik at hun kan fokusere på seg selv, sa kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

En annen kilde fortalte til samme kjendis-kanal at Gomez var klar over at det begynte å bli seriøst mellom Bieber og Baldwin - men at hun ikke så en forlovelse komme så raskt. Samtidig skal ikke 26-åringen ha vært så veldig overrasket.

- Hun kjenner ham som en drømmende og bløthjertet fyr. Selv er Selena ferdig med ham, etter å ha forsøkt å få forholdet til å funke en siste gang. Hun er på et mye bedre sted nå, og prioriterer venninner og kirkebesøk framfor gutter. Bieber er det siste hun tenker på.

View this post on Instagram

25 sure looks good on u lover.. 🖤

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

LES OGSÅ: Gjør suksess etter utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer