- Du ga oss alt som er verdt å ha i livet

Elisabeth Andreassen åpner seg for første gang etter ektemannen Tors brå bortgang.

ET STORT SAVN: Elisabeth Andreassen er i stor sorg etter at ektemannen Tor gikk brått bort mandag denne uken.  Foto: Tor Lindseth
ET STORT SAVN: Elisabeth Andreassen er i stor sorg etter at ektemannen Tor gikk brått bort mandag denne uken. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag døde Elisabeth «Bettan» Andreassens (58) ektemann Tor Andreassen brått etter et hjerteinfarkt. Han ble kun 64 år gammel.

Torsdag morgen åpnet sangeren seg for første gang om det ufattelige savnet hun føler etter at ektemannen gjennom 22 år gikk bort.

«Min kjære Tor. For et ubeskrivelig savn. Vi skal ta vare på snekken din og oss selv i din ånd. Du ga oss alt som er verdt å ha i livet. Takk til alle som har vært innom og støttet oss i disse tøffe dagene. Takk til alle våre venner som stiller med fantastisk hjelp. En tsunami av kjærlighet strømmer over jentene og meg. En stor trøst at Tor var så elsket. We will always love you», skriver hun på sin private, men åpne Facebook-profil til en kort video av det som antakeligvis er Tors snekke som hun nevner i teksten.  

Kun minutter etter sangeren delte den åpenhjertige teksten, har hundrevis av personer gitt sine kondolanser i kommentarfeltet. 

Brått dødsfall

Så sent som onsdag forrige uke skrev Anderassen på Facebook-profilen sin at hun og ektemannen befant seg i Trondheim sammen på «jobb og kosetur».

To dager senere skrev hun at de var tilbake på Østlandet etter å ha landet på Gardermoen.

«Skikkelig koselig flytur idag hjem fra Trondheim. Ønsker alle en fin helg», skrev hun på Facebook fredag ettermiddag.

Et par timer senere delte hun et nytt innlegg, der Andreassen fortalte at hun var på vei til hytta i Asker. Mandag kom den triste nyheten om at ektemannen Tor var gått bort samme morgen.

Saken fortsetter nedenfor.

STERK KJÆRLIGHET: Elisabeth og Tor møtte hverandre i 1992 og giftet seg to år etter. I fjor fortalte den folkekjære sangeren at hun ble fridd til på Burger King.  Foto: Se og Hør
STERK KJÆRLIGHET: Elisabeth og Tor møtte hverandre i 1992 og giftet seg to år etter. I fjor fortalte den folkekjære sangeren at hun ble fridd til på Burger King. Foto: Se og Hør Vis mer

Gift i 22 år

Tor og Elisabeth møttes i 1992 gjennom felles venner, og det tok ikke lang tid før de fant tonen.

Etter en liten stund gikk Tor ned på kne, og i et intervju med Se og Hør i fjor sommer fortalte «Bettan» at frieriet er det mest romantiske hun har opplevd. 

– Da min mann fridde til meg på Burger King på Fornebu før han dro hjem til Hamburg, der han bodde den tiden. He he he … Romantisk, sa hun lattermildt.  

Paret har døtrene Anna (21) og Nora (19) sammen, og sangeren har tidligere fortalt at familien trumfer alt:

– De betyr alt. Ingen ting er viktigere enn dem. Jeg møtte Tor i 1992, etter at vi ble spleiset av Lollo og Guri Schanke, og Lollos datter Benedicte. Tor er Guri og Benedictes onkel. Det var fulltreff. Jeg visste med en gang at dette var mannen jeg ville gifte meg med, har «Bettan» sagt til Se og Hør.

FAMILIEKJÆR: Tor og Elisabeth har døtrene Anna og Nora sammen.  Foto: Tor Kvello, Se og Hør
FAMILIEKJÆR: Tor og Elisabeth har døtrene Anna og Nora sammen. Foto: Tor Kvello, Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Elisabeth Andreassens ektemann døde brått

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer