- Du fortjener bedre, Ashton!

Charlie Sheen kryper til korset og ber Ashton Kutcher om unnskyldning.

BEKLAGER: Charlie Sheen raste nylig mot «Two and a Half Men», men har trukket tilbake kommentarene om seriens nye hovedperson, Ashton Kucther.  Foto: All Over Press
BEKLAGER: Charlie Sheen raste nylig mot «Two and a Half Men», men har trukket tilbake kommentarene om seriens nye hovedperson, Ashton Kucther. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Charlie Sheen (46) var rasende da han i fjor fikk sparken fra «Two and a Half Men», og forbannet alle som jobbet med serien. En som spesielt fikk merke skuespillerens vrede var Ashton Kutcher (34) som steppet inn erstatter for Sheen.

- Jeg er lei av å lyve…Jeg er lei av å late som serien og Ashton ikke suger. Det er ikke noe personlig, men jeg føler med ham. Han er fastlåst med dårlige manus, sier Sheen i et intervju med TMZ.

Men skuespilleren angret tydeligvis på deler av utspillet, og fem dager senere unnskyldte han seg på Facebook og la ut en åpen hilsen til Kutcher.

«Kjære Ashton . Det var min feil. Jeg respekterte ikke en mann som gjør sitt beste. Jeg ble revet med og kastet deg inn i kryssilden. Resten av uttalelsene står jeg for. Men du fortjener bedre. Lykke til på reisen. Den «avdøde» Charlie Harper».

Sheen har flere ganger skapt skandaler i forbindelse med «Two and a Half Men». Rett etter avskjedigelsen skal skuespilleren ha vært rasende, men prøvde senere å glatte over feiden.

- Jeg ønsker dere alt det beste med den nye sesongen. Vi jobbet sammen i åtte fantastiske år og jeg vet dere vil fortsette å lage bra TV, sa han på Emmy-utdelingen i september.

Noen få måneder senere var Sheen tilbake og kalte TV-seriens skaper Chuck Lorre en klovn.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig tilgitt av familien  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer