HØY PRIS: Signe Tynning mener det er en høy pris å betale når man er tv-kjendis.  Foto: TV 2
HØY PRIS: Signe Tynning mener det er en høy pris å betale når man er tv-kjendis. Foto: TV 2Vis mer

- Du føler deg som fritt vilt

Signe Tynning elsker jobben, men liker ikke alt som følger med.

SEHER.NO: "God Morgen Norges" populære programleder Signe Tynning (45) innrømmer i et ferskt intervju med bladet PÅ TV at hun elsker jobben sin, men at kjendisdelen av det hele har gått som en bølgedal.

Den flotte blondinen, som startet i TV 2 for 15 år siden, har blant annet opplevd at navnet hennes misbrukes på diverse sex-nettsider, noe hun synes er svært provoserende.

- Det er en høy pris å betale altså. Det må jeg si. Jeg ble dritforbanna da jeg så det første gang. Du føler deg som fritt vilt, sier Tynning til PÅ TV.

45-åringen innrømmer også at folk ofte misoppfatter henne som en som alltid ser velpleid og morgenfrisk ut, nettopp fordi hun ser sånn ut på fjernsynsskjermen.

- Folk er vant til å se meg blid og fjong på tv, og så treffer de meg en vanlig dag i butikken. Da kan det bli sånn "å gud, er det sånn du egentlig ser ut?" med stor skuffelse i stemmen. Men det er noe jeg har lært meg å le av altså. Men det har sine sider å bli gjenkjent, og jeg synes også det kan være en stor belastning, sier hun.

I 2006 ble den søte programlederen overfalt av en sinnsforvirret mann som gikk amok utenfor TV 2-huset.

- Han var helt tydelig sinnsforvirret, og var forbanna på TV 2. Jeg ble et tilfeldig offer fordi jeg tilfeldigvis var der da og har et kjent ansikt, sa Signe til Seher.no den gang.

Men det er ikke bare kjendisstatusen som kan være tungt med "God Morgen Norge"-jobben.

Også det å stå opp kl. 04.00 hver morgen annenhver uke kan være slitsomt innrømmer Tynning.

- Alle synes jo det er trøblete å stå opp midt på natta, så folk er ekstra snille mot hverandre. I "God Morgen Norge" er det ikke lov til å kjefte og krangle, sier hun.

Når hun ikke bor i Oslo under jobbuken, bor 45-åringen hjemme i Porsgrunn, hvor hun gjerne driver med praktisk arbeid.

- Jeg er oppvokst på gård, så jeg liker praktisk sjauearbeid. Og så er jeg opptatt av interiør, liker å padle på sommeren og gå på ski på vinteren, sier hun.

LES OGSÅ: - Best likt på frokost-tv