- Du føler at du har kjent ham hele livet

Prinsessegemalen får skryt av artiststjernen.

I MUSIKKVIDEO: Ari Behn fikk mye omtale for sin rolle som «The Killer» i Penthouse Playboys og Benny Borgs nyinnspilling av «Balladen om Morgan Kane» i fjor. Her er prinsessegemalen i et klipp fra videoen.  Foto: YouTube
I MUSIKKVIDEO: Ari Behn fikk mye omtale for sin rolle som «The Killer» i Penthouse Playboys og Benny Borgs nyinnspilling av «Balladen om Morgan Kane» i fjor. Her er prinsessegemalen i et klipp fra videoen. Foto: YouTube Vis mer
SEHER.NO: «Morgan Kane»-stjernen Benny Borg (65) gjorde et comeback med cowboyhelten i fjor, da han, sammen med Penthouse Playboys, gjorde en nyinnspilling av «Balladen om Morgan Kane».

Med seg på den omtalte musikkvideoen fikk Penthouse Playboys og Borg en rekke av Norges mest profilerte komikere, deriblant Thomas Giertsen som «The Arm Wrestler», samt Espen Eckbo som «The Gun Juggler».

Se musikkvideoen nederst i saken!

I tillegg fikk prinsessegemal Ari Behn (38), som spilte «The Killer», endelig utfordret Penthouse-stjerne Kjetil Rolness, som spilte Morgan Kane, til duell, etter den mye omtalte «svigersønnen fra helvete»-saken Rolness skrev om 38-åringen da han var Dagbladet-spaltist i 2001.

Til Seher.no avslører imidlertid Benny Borg, at stemningen slett ikke var amper på musikkvideosettet, og at Behn, som er gift og har tre barn med prinsesse Märtha Louise, var en «utrolig hyggelig fyr».
 
- Vet du, jeg synes han var en utrolig hyggelig fyr. Det er kanskje en klisjé at alle sier at han er så inkluderende og sånn, men det er han faktisk, sier Borg til Seher.no.

Ifølge artisten, som for tiden spiller forestillingen «Legenden Johnny Cash» på Centralteatret i Oslo, føltes det som om han hadde kjent Behn hele livet.

- Han er en sånn person som du føler at du har kjent hele livet. Og han ser på deg, midt i øynene, når han snakker med deg. Han gir også masse komplimenter, så det var bare hyggelig å jobbe med ham, sier han.

I løpet av sin over 50 år lange karriere som musiker har Borg truffet mang en kjendis. Det er imidlertid ikke bare møtet med Ari som har satt seg sterkt i minne.

- Jeg husker jeg traff Muhammed Ali en gang utenfor LA. Det var stort. Og Pricilla Presley var jo selvfølgelig et høydepunkt for meg som jobber med Elvis, sier han.
 
Fikk du spilt noe av Elvis-musikken din for henne?

- Nei, hun har ikke sett meg, men jeg ga henne en plate jeg har laget. Men når man jobber med musikk så blir det nesten som en fellesnevner over hele verden. Er du musiker, så kan du alltid snakke med andre musikere, uansett stjernestatus. Derfor har jeg også snakket med en del kjente personligheter, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Kvinne blottet seg på juleforestilling

Se musikkvideoen til «Balladen om Morgan Kane» nedenfor: