Reese Witherspoon og Ava Phillippe:

- Du fødte bokstavelig talt deg selv!

Reese Witherspoon hyller datteren på Instagram. Det er imidlertid ikke bare hyllesten som får oppmerksomhet.

HYLLEST: Reese Witherspoon la nylig ut bilde av dattera på Instagram. Det har fått kommentarfeltet til å renne over. Bilder: NTB Scanpix. Reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert

Sørstatsjenta Reese Witherspoon (44) har med sine blonde lokker og nokså uskyldige personlighet blitt en stor favoritt blant fansen gjennom åra.

Mange husker 44-åringen godt fra filmer som «Lovlig blond» og «Walk the line», noe som har ført til at hun i dag er en stor del av Hollywood-eliten. Hun fikk sitt store gjennombrudd i det romantiske dramaet «Cruel Intentions», hvor hun blant annet spilte mot den tidligere ektemannen Ryan Phillippe (46).

Duoen hadde møtt hverandre to år tidligere da Reese feiret sin 21-årsdag. Året etter forlovet de seg, og i 1999, samme året som «Cruel Intentions» kom ut, ga de også hverandre sine ja og ble foreldre til dattera Ava (21) - som hun for øvrig har et helt spesielt bånd til.

- Jeg har vært mamma siden 1999. Jeg ble gravid med Ava som 22-åring, og fødte henne da jeg var 23, har hun tidligere uttalt på sin egen YouTube-kanal «Reese Witherspoon x Hello Sunshine», ifølge Contact Music.

- Wow!

Det spesielle båndet er ikke noe Hollywood-stjernen legger skjul på, og i forbindelse med datteras bursdag denne uka benyttet hun anledningen til å hylle den ferske 21-åringen.

«Wow! Hvordan er det mulig at denne lille jenta nå er 21 år gammel?» åpner hun innlegget på Instagram med.

«Gratulerer med dagen til min søte jente, som har blitt den mest fantastiske unge kvinnen. Hennes godhet, medfølelse og hennes store hjerte slutter aldri å overraske meg. Ava, det er ikke nok ord til å beskrive hvor stolt jeg er av alt du allerede har oppnådd. Jeg kan ikke vente med å se alt det gode du kommer til å bringe til denne verden. Jeg elsker deg så masse, Ava Phillippe», skriver den stolte mora videre.

«Jeg elsker deg mest, mamma», svarer bursdagsbarnet under innlegget, som i skrivende stund har over 1,2 millioner likerklikk.

Det er imidlertid ikke alderen eller fødselsdagen som er eneste fokus i kommentarfeltet. Der har nemlig skuespillerkollegaer og fans hengt seg opp i mor og datters utseende, og flere påpeker hvor like de er.

«Tvillinger! Gratulerer med dagen, Ava», skriver artisten Meghan Trainor.

«Din tvilling», skriver skuespiller Lena Waithe (36).

- Du fødte bokstavelig talt deg selv! Dere begge er bare nydelige! Til lykke med dagen til din søte jente, kommenterer en annen.

VELDIG LIKE: Det er ikke så vrient å se at Ava og Reese er i slekt. Helt siden førstnevnte var liten har hun vært klisslik kjendismoren. Foto: NTB scanpix
VELDIG LIKE: Det er ikke så vrient å se at Ava og Reese er i slekt. Helt siden førstnevnte var liten har hun vært klisslik kjendismoren. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ikke første gang

Dette er ikke første og eneste gang mor og datter har blitt sammenlignet. Allerede i 2011 var det nemlig flere som påpekte den store likheten.

Også da det begge dukket opp på den røde løperen i forbindelse med HBO-serien «Big Little Lies» i 2017 var det flere som sperret opp øynene. I metalliske kjoler poserte de side om side foran presseveggen, skrev , som beskrev mor og datter like som to dråper vann.

«Vent nå, hvem er hvem? Likheten mellom Reese Witherspoon og dattera hennes Ava er vill», skrev E! News.

Nettstedet skrev også at 17-åringen er mistenkelig lik mora da hun selv var tenåring.

Men til tross for at mor og datter har et nært bånd, er Witherspoon bevisst på ikke å falle i venninne-fellen med dattera. I et intervju med talkshow-verten Ellen DeGeneres i 2010 sa hun at hun synes mammarollen kan være veldig tøff:

- Jeg er ikke deres venn, jeg er moren deres. Noen ganger er det veldig tøft å være mamma, du må være streng. Det er en vanskelig grense. Du kan ikke krysse den, for da vil de vinne.

Reese Witherspoon har også sønnen Deacon Reese Phillippe (16) med eksmannen Ryan Phillippe.

Siden de gikk hver til sitt i 2006 har begge fått andre barn i sine respektive forhold, og i 2012 ble Witherspoon mor til Tennessee James Toth (7), som hun har med ektemannen Jim Toth (50).

Vis mer

LES OGSÅ: - Vi har ikke hatt det lett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer