LYKKEN BRAST: Russell Brand likte ikke å bli spurt om skilsmissen til popstjernen Katy Perry. Foto: All Over Press
LYKKEN BRAST: Russell Brand likte ikke å bli spurt om skilsmissen til popstjernen Katy Perry. Foto: All Over PressVis mer

- Du fikk moren min til å gråte

Komiker Russell Brand ble rasende da han fikk spørsmål om ekskona Katy Perry.

SEOGHØR.NO:  Det ble en opphetet diskusjon i studio da talkshow-verten Graham Norton inviterte komikeren Russell Brand (37) som gjest.

Brand, som skilte seg fra popstjernen Katy Perry (27) i fjor etter kun 14 måneder som mann og kone, hadde på forhånd gjort det helt klart at han ikke ville snakke om sitt havarerte ekteskap.

Da de begynte å snakke klarte likevel ikke Norton, som hadde hatt Perry som gjest i studio uken før, å dy seg. Han sa at Russell hadde vært veldig verdig når det kom til bruddet fra ekskona.- Mamma er her. Jeg kan se at hun ble ordentlig opprørt over at du tar dette opp. Hun gråter. Jeg kom her for å promotere en film, og du får moren min til å gråte. Jeg trodde ikke du var en slik person, Graham, tordnet Brand på direkten.

Graham Norten var rask til å beklage seg, men stemningen i studio skal ha vært svært anspent etter opptrinnet.


- Jeg er veldig lei meg. Dette skulle ikke skjedd. Men siden Katy var her forrige uke synes jeg det ville være litt rart å ikke nevne det, sa Norton til sitt forsvar.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forelsket i kopi av ekskona