- Du får garantert tvillinger

Kun iført undertøy viser Liv Tyler stolt frem sin voksende babymage til fansen.

I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Det er bare fire måneder siden det ble kjent at Liv Tyler hadde funnet lykken med David Beckhams bestevenn, den britiske fotballagenten David Gardner. Nå gleder paret seg til å bli foreldre.
 Foto: All Over Press
I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Det er bare fire måneder siden det ble kjent at Liv Tyler hadde funnet lykken med David Beckhams bestevenn, den britiske fotballagenten David Gardner. Nå gleder paret seg til å bli foreldre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av september kom den gledelige nyheten om at Liv Tyler (37) og kjæresten David Gardner (36) venter sitt første barn sammen.

Paret, som kun hadde vært sammen i litt over fire måneder da graviditeten ble kjent, ble introdusert for hverandre via deres felles venn Kate Moss.

Den vakre brunetten har foreløpig holdt seg taus rundt de lykkelige omstendighetene, men i helgen overrasket hun fansen med å poste et bilde av seg selv og babymagen på Instagram.

- Det er så gøy å bli malt av min venn, skrev hun ved siden av.

Livs venninne, som man ser i bakgrunnen på bildet, er den britiske «Girls»-stjernen Jemima Kirke (29).

- Du får garantert tvillinger

Kommentarene lot ikke vente på seg

Kort tid etter at «Ringenes Herre»-skuespilleren la ut sitt flotte «selfie», bombanderte følgere hennes bildet med likes og hyggelige tilbakemeldinger.

- Du er en av de vakreste kvinnene jeg noen gang har sett, Liv. Gud velsigne deg og babyen. Jeg elsker dere så høyt, skriver en fan.

- Se på henne! Hun er så naturlig pen.

- Jeg kunne ønske jeg så så bra ut da jeg var gravid.

- Det er noe helt spesielt med gravide kvinner!! Vakkert, blir det kommentert.

- Dette er et av de vakreste bildene jeg har sett av deg!

En annen fan mener at det umulig bare kan skjule seg en baby i magen hennes:

- Du får definitivt tvillinger!!

Både Liv og kjæresten har barn fra tidligere forhold.

Mens Tyler har sønnen Milo (10) fra det fem år lange ekteskapet til musikeren Rayston Langdon (42), så har David to barn med ekskona Davinia Taylor.

FIKK EGET MALERI: - Vakre, talentfulle og min helt spesielle og kjære venn, Jemima Kirke, maler meg, skriver Liv Tyler sammen med dette bildet som hun også postet i helgen. Foto: Instagram/Liv Tyler
FIKK EGET MALERI: - Vakre, talentfulle og min helt spesielle og kjære venn, Jemima Kirke, maler meg, skriver Liv Tyler sammen med dette bildet som hun også postet i helgen. Foto: Instagram/Liv Tyler Vis mer

LES OGSÅ: Nå er begge skuespiller-søstrene gravide

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer