NEI TIL NAKENHET: Jessica Alba har lite å skamme seg over når det gjelder kroppen, men hun nekter å vise seg helt naken. Her er hun fra filmen "Into the blue". Foto: Stella Pictures
NEI TIL NAKENHET: Jessica Alba har lite å skamme seg over når det gjelder kroppen, men hun nekter å vise seg helt naken. Her er hun fra filmen "Into the blue". Foto: Stella Pictures Vis mer

- Du får aldri se meg naken!

Jessica Alba er ukomfortabel med kroppen.

SEHER.NO: Jessica Alba (28) sier hun aldri kommer til å kaste klærne på film. 

Alba, som blant annet spilte sexy stripper i "Sin City", sier hun ikke har noe problem med å ta sexy roller og ha avslørende antrekk i filmer, men de som gjerne skulle sett henne helt uten klær på lerretet kan bare glemme det.

- Nei, jeg kommer aldri til å gjøre en nakenscene. Jeg kan spille sexy og ha på meg sexy antrekk, men jeg kan ikke gå naken, sier Alba til Scarlet magaine.

- Jeg tror jeg alltid var veldig ukomfortabel med hvordan kroppen min utviklet seg, og jeg husker bestemoren min freaket ut og kastet et håndkle over meg hvis hun så meg i bare BH og truse, sier Alba.

En av verdens mest sexy kvinner innrømmer at bakgrunnen har preget henne. 

- Jeg kommer fra en veldig katolsk familie, så det ble ikke sett på som en god ting å vise seg frem slik. Jeg kan håndtere å være sexy med klærne på, men ikke med dem av.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette starter garantert nye rykter