- Du er vakker naken

Marianne Aulie hyller Tone Damlis sexy musikkvideo.

<strong>FÅR ROS:</strong> Marianne Aulie skriver på Twitter at hun er imponert over Tone Damlis sexy stil i hennes nye musikkvideo «Look Back».
FÅR ROS: Marianne Aulie skriver på Twitter at hun er imponert over Tone Damlis sexy stil i hennes nye musikkvideo «Look Back». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske kunstneren Marianne Aulie (40) har tidligere lagt ut nakenbilder av seg seg selv på Twitter og stilt opp på sexy fotoshoots for blant annet herrebladet FHM.

Tirsdag benyttet Aulie anledningen til å skryte av artisten Tone Damlis nye musikkvideo «Look Back» hvor hun i flere scener poserer svært lettkledd foran kamera.

«Velkommen opp paa taket. @tonedamli du er vakker naken. Du er en blomst. Alle kvinner er vakre nakne!», skriver Aulie på sin Twitter-side.

Oppmerksomheten rundt «Look Back» har gjort låten til en salgsvinner på den norske ITunes-lista, noe Tone Damli (23) ikke la skjul på at hun er stolt over da Seher.no i forrige uke snakket med henne.

- Det er så gøy! Det gjør meg så lykkelig, sier Damli.

Sogndals-jenta har foreløpig ikke kommentert naken-rosen fra Aulie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det gjør meg så lykkelig


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer