- Du er syk og må på rehab

Selena Gomez og Justin Bieber skal ha havnet i heftig krangel etter at han sendte henne nakenbilde på mobilen.

PÅ REHAB?: I de nye meldingene nettstedet Radaronline.com har fått tak i hevder Selena Gomez at ekskjæresten er syk og må sjekke inn på rehab. Foto: Stella Pictures
PÅ REHAB?: I de nye meldingene nettstedet Radaronline.com har fått tak i hevder Selena Gomez at ekskjæresten er syk og må sjekke inn på rehab. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom superstjernene Justin Bieber (19) og Selena Gomez (21) har de siste ukene beveget seg i alle mulige retninger.

Tidligere i januar virket det som om det tidligere paret skulle finne tilbake til hverandre igjen, men etter at Justin igjen dummet seg ut med eggkasting og narkotika har forholdet igjen blitt iskaldt.

RAZZIA: Tidligere i januar ransaket politiet Justin Biebers hjem i Los Angeles på jakt etter videobevis etter eggeangrepet. Det de fant var mengder med narkotiske stoffer.  Foto: FameFlynet Sweden
RAZZIA: Tidligere i januar ransaket politiet Justin Biebers hjem i Los Angeles på jakt etter videobevis etter eggeangrepet. Det de fant var mengder med narkotiske stoffer. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Nå kan forholdet være over for godt etter en rekke sinte meldinger mellom de to popstjernene. Nettsiden Radaronline.com hevder å sitte på en hel rekke meldinger mellom Selena og Justin.

Meldingene er sendt videre fra en mobiltelefon som står i Gomez sin stefar Bryan Teefey sitt navn til en av hennes venner.

Her er samtalen:

- Baby, kom igjen. Jeg elsker deg, skrev 19-åringen til Gomez forrige uke.

Men Selena var ikke interessert.

- Jeg kjøper ikke drittpraten din lenger. Jeg var ærlig mot deg og ga deg en ny sjanse. Vennene mine hadde rett. Du er en ordentlig drittsekk, svarte Selena.

Bieber ga derimot ikke opp likevel.

- Du er alt jeg behøver akkurat nå. Jeg vet jeg kan gjøre dette riktig sammen med deg.

Meldingen gjorde bare Selena enda sintere.

- Du er en rusmisbruker. Du behøver hjelp, skriver hun ifølge meldingene Radaronline.com har fått tak i.

RASER: Både Justin Bieber og Selena Gomez raser mot hverandre i de nye private meldingene popstjernene i mellom.  Foto: FameFlynet Sweden
RASER: Både Justin Bieber og Selena Gomez raser mot hverandre i de nye private meldingene popstjernene i mellom. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Da valgte Bieber å bytte taktikk.

- Slutt. Kom ikke å si at du ikke savner det her, skrev han samtidig som han angivelig sendte en bilde der popstjernen står å holder sin erigerte penis i venstre hånd.

- Slutt, svarte Selena, samtidig som hun oppfordret Justin til å høre på rådene til manageren Scooter Braun.

- Du er syk og må på rehab.

Men det ville ikke Bieber ha noen ting av.

- Rehab? Glem det! Jeg tjener så mye penger for den idioten, skrev popstjernen og sendte nok et bilde av sin erigerte penis.

- Hvorfor sender du disse til meg? Vi er ferdig med hverandre, smalt det fra Gomez

- Og hvordan kan du la Lil Za ta skylden for dine handlinger, fortsatte Selena og siktet til rapperen som ble arrestert for å oppbevare narkotika i Biebers hus.

- Du må vokse opp. Jeg håper du blir kastet i fengsel for eggkastingen. Per dags dato så fortjener du det.

Se video:

 

 

Da fikk Bieber nok og gikk av skaftet.

- Dra til helvete! Skal jeg ha behov for å vokse opp? Ha, ok. Nyt livet uten meg, bitch. Dra til helvete. Scooter også. Alle kan dra til helvete. Jeg er ferdig med dere.

Men samtale stoppet ikke der. Når Gomez anklaget ham for å kun være ute etter oppmerksomhet, fortsatte Bieber hetsingen av ekskjæresten.

- Jeg kan ikke høre deg gjennom alle seddelbunkene. Du er kun berømt fordi du har datet meg. Det vet du. Jeg vet det. Alle vet det. Ha det bra.

Bieber har benektet å ha sendt smsene. Gomez har ikke kommentert nettsiden Radaronlines nye oppplysninger.

LES OGSÅ:  - Gå i terapi eller glem meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer