- Du er superheit, Britney!

Popidolet får skryt etter hun viste frem stjernekroppen med lekkert bikinibilde.

FREMDELES LIKE FLOTT: Tobarnsmoren Britney Spears beviser gang på gang at hun ikke har noen grunn til å legge karrieren på is med det første.  Foto: Rex Features
FREMDELES LIKE FLOTT: Tobarnsmoren Britney Spears beviser gang på gang at hun ikke har noen grunn til å legge karrieren på is med det første. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Britney Spears (34) har vært i hardtrening de siste årene, og nylig viste hun frem blåmerkene hun fikk etter et av hennes populære Las Vegas-show.

Nå viser «Toxic»-sangeren at treningen virkelig har gitt resultater, og i helgen delte hun et bilde fra bassengkanten der hun poserer i en gul bikini.

I skrivende stund har 168.000 personer likt det lekre bikinibildet, mens nesten 7000 personer har ytret sin mening under bildet.

- Du er helt fantastisk, skriver personen som heter «ivanofavelli» på Instagram. 

- Wow! Dronningen drepte meg nesten. Du er superheit, Britney, skrev brukeren «jerroetorres».

- Herregud, du er så vakker, skrev «captain_gorilla» i kommentarfeltet. 

Just chilling

Et bilde publisert av Britney Spears (@britneyspears)

Saken fortsetter nedenfor. 

Ugjenkjennelig

Tobarnsmoren er tydelig stolt over sin flotte fysikk om dagen, og hun har delt flere lettkledde bilder i sosiale medier. 

Nylig stilte den single stjernen også opp forsiden av V Magazine. På bildene har hun på seg en flott Balmain-drakt og høye Christian Louboutin-støvletter, men det var noe helt annet som vekket lesernes oppmerksomhet.

Ansiktet til Britney var nemlig nesten ikke til å kjenne igjen på bildene i bladet.

- Det er noe rart og ugjenkjennelig ved sangeren på dette coveret. Spesielt ansiktet ser veldig annerledes ut. Mulig det er på grunn av sminken, skrev nettavisen Mirror. 

Antakeligvis er det den dramatiske sminken som står for mye av den store forvirringen. 

Saken fortsetter nedenfor. 

On stands this week!! @vmagazine and @MarioTestino know how to make mag cover magic. #V100

Et bilde publisert av Britney Spears (@britneyspears)

Bryr seg ikke om haterne

Britney ble for alvor kjent i 1999, og hun har uten tvil opplevd både de positive og negative sidene ved å være en av verdens største stjerner. 

Til V Magazine åpnet hun seg nylig om hvordan hun har lært seg å overse alle de negative tilbakemeldingene som kommer med jobben. 

- Uansett hvem som er i rampelyset, er folk raske med å dømme. Jeg mener, det er mange unge som opplever nettopp det. Du vet, Justin Bieber, han er en stor stjerne, og han har opplevd nettopp dette. Det er slik verden fungerer, dessverre. Jeg har gjort dette i 20 år. Jeg bryr meg ikke lenger. Jeg har mitt forhold med Gud og meg selv, og det er det som betyr noe for meg. Jeg bryr meg ikke om hva andre synes, sa hun til bladet, ifølge People.

HOLDER KARRIEREN GÅENDE: Britney Spears har fått både ris og ros siden hun ble en verdenskjent stjerne i 1999. Dette bildet er tatt i 2000.  Foto: AP
HOLDER KARRIEREN GÅENDE: Britney Spears har fått både ris og ros siden hun ble en verdenskjent stjerne i 1999. Dette bildet er tatt i 2000. Foto: AP Vis mer

LES OGSÅ: Ser du hva som er rart med dette bildet?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer