- Du er som en våt drøm!

Kjenner du henne igjen? Se makeoverbildene av tv-stjernen her!

FØR OG ETTER: Onsdag får «Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker Henriette Steenstrup makeover av Jan Thomas. Og skuespillerinnen ser rålekker ut etter stylingen.  Foto: TV 2
FØR OG ETTER: Onsdag får «Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker Henriette Steenstrup makeover av Jan Thomas. Og skuespillerinnen ser rålekker ut etter stylingen. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43) nyter for tiden stor suksess med å frisere og kle opp kjendiser og ukjente personer i  stylingprogrammet «Happy Day» på TV 2.

Siden premieren i forrige måned har kjente navn som Christer Falck, Else Kåss Furuseth,  Simone Larsen, Solveig Kloppen og Anders Bye lagt seg «under penselen» i programmet. Og denne uken er «Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker Henriette Steenstrup (36) blant celebritetene som skal i ilden

Skuespillerinnen, som er ansatt ved Nationalteateret, har hatt stor suksess i en rekke filmer og stykker de siste årene, men på klesfronten har hun ikke alltid vært like heldig.

Og 36-åringen har måttet tåle å få flere dårlige terningkast av Jan Thomas, noe han også påpeker når hun dukker opp i hans studio på Frogner onsdag.

- Det er så mye å ta fatt i! Jeg har nesten lyst til å ha deg her i et par uker. Du har jo så mye klær at du knapt nok vet hva du har. Og jeg har bevis på det her på veggen min, sier Jan Thomas med «alvor» i blikket.

Og Henriette, som er gift med skuespillerkollega Fridtjof Såheim, sier seg helt enig med moteeksperten, og innrømmer at hun har lengtet etter å få en makeover.

- Jeg har ringt og mast nå, mye, ler hun, og peker på et bilde av seg selv fra premieren på den andre «Sex og singelliv»-filmen i sommer: 

- Vil du ta livet av meg. Hilsen Jan Thomas, stod det om dette antrekket. Men det var ikke det som var planen.

Se klippet nederst i saken!

Og før de går i garderoben for å finne antrekk, slår kjendisstylisten fast at det er særlig bysten skuespillerinnen ofte er litt uheldig med. Særlig når hun ikke «har noe under» kjolene.

- Jeg har jo bra med «ved foran hytta» som det heter. Så man trenger ikke adde på noe der, nikker Steenstrup. 

Skuespillerinnen tror heller ikke det at hun ofte avbildes med venninnen og «Torsdag kveld fra Nydalen»-kollega Else Kåss Furuseth bidrar til at hun får høyere terningkast.

- Hun er en av mine aller beste venninner og kollegaer, men hun ødelegger ofte for meg, humrer Steenstrup.

Deretter bærer det rett til sminkestolen, og det er en nærmest ugjenkjennelig Henriette som senere står foran speilet iført lårkort skjørt, høye hæler og sexy, rød leppestift.

-  Du er som en våt drøm, kjære! Skikkelig bootylicious, skryter en tydelig fornøyd Jan Thomas.

Og komikeren er minst like fornøyd som sin nye stylingguru. 

- Det var kjempekult. Jeg ser litt ond ut. Det liker jeg. Litt «bad». Jeg elsker brillene og smykkene også, gliser hun.

«Happy Day» sendes på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Oh my god, dette er helt fantastisk!

Se Henriette Steenstrup få «kjolekritikk» av Jan Thomas nedenfor:[obj:media:9039]