- Du er så vakker og snill

Verken Durek Verrett eller kronprinsesse Mette-Marit sparer på komplimentene når Märtha Louise fyller år.

FYLLER ÅR: I dag har prinsesse Märtha Louise bursdag, og fyller 48 år. Det forbigår ikke i stillhet på sosiale medier. Foto: TV 2
FYLLER ÅR: I dag har prinsesse Märtha Louise bursdag, og fyller 48 år. Det forbigår ikke i stillhet på sosiale medier. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag er det hele 48 år siden prinsesse Märtha Louise kom til verden. Selv om hennes fødselsdag ikke er offisiell flaggdag, skal bursdagen naturligvis markeres.

Kronprinsesse Mette-Marit (46) er blant dem som har gjort stas på sin svigerinne ved å legge ut en hyggelig hilsen på Instagram.

«I dag har denne skjønne dama som fremdeles ser ut som en tenåring bursdag! Hipp hipp hurra», skriver Mette-Marit til et bilde av Märtha Louise og prinsessens lillebror, kronprins Haakon (46).

Kongehuset har også markert dagen ved å legge ut et bilde av jubilanten, med tilhørende gratulasjon.

«Gratulerer med dagen, Prinsesse Märtha Louise», skriver Slottet, etterfulgt av en ballongemoji.

Nøyaktig hvordan prinsessen skal feire, er ikke offentlig kjent. Tradisjonelt sett har Märtha Louise gjerne feiret med kake og gaver på senga om morgenen, og på kvelden kommer de nærmeste vennene, samt kronprinsparet og kongeparet på kaffe og kaker.

- Jeg liker deg

Hvorvidt hun får tilbrakt dagen med Durek Verrett (44), gjenstår også å se. Han befinner seg nemlig i London denne helga, travelt opptatt med «The Kind Festival».

Innimellom slagene har Verrett likevel tatt seg tid til å rette oppmerksomhet mot kjæresten.

Artikkelen fortsetter under:

SKAVLAN: Fredrik Skavlan settes ut når vi stiller spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett tidligere i år. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

«Gratulerer så mye med dagen til prinsesse Märtha Louise. Jeg liker deg og du er så vakker og snill», skriver han på Instagrams historiefunksjon, før han videre følger opp med en lengre tekst:

- Du er min gudinne, min lærer og min beste venn. En kjærlig refleksjon av gudommelig nåde og skjønnhet. (...) Jeg er en bedre mann takket være deg. Det samme gjelder for så mange andre som får oppleve ditt nærvær. Vi ble alle velsignet av gud den dagen du ble født. Tusen takk til din mor dronning Sonja og din far kong Harald for at de brakte deg inn i denne verdenen. Jeg er takknemlig for deg hver eneste dag, min kjære. For alltid din, skriver han.

Ikke til stede

44-åringen var også på reise da en annen, stor begivenhet nylig fant sted. 1. september ble nemlig prinsesse Ingrid Alexandra konfirmert - omgitt av hele kongefamilien og sine nærmeste venner.

Verrett glimret derimot med sitt fravær. Overfor Se og Hør kunne han senere avsløre årsaken.

- Grunnen til at jeg gikk glipp av konfirmasjonen, noe som var leit, var at det ikke passet med datoene, fortalte den selvutnevnte sjamanen til Se og Hør.

Det hadde seg nemlig slik at han måtte bli værende igjen i USA i forbindelse med jobb.

- Jeg holder på å skyte en stor film her i Hollywood, og jeg lager også en stor tv-serie for Netflix, og spiller inn i studio. Jeg måtte være i studio hele uken, sju-åtte timer hver dag, forklarte Verrett, uten å utdype hva slags film-, tv- og/eller lydprosjekt han holder på med.

LES OGSÅ: Fikk møte Märthas yngste datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer