SEXY 54-ÅRING: Lena Endre spiller Erika Berger i "Menn som hater kvinner" og "Jenta som lekte med ilden". Her er hun i en av scenene med Michael Nyqvist.
SEXY 54-ÅRING: Lena Endre spiller Erika Berger i "Menn som hater kvinner" og "Jenta som lekte med ilden". Her er hun i en av scenene med Michael Nyqvist.Vis mer

- Du er så pen! Jeg må bare si det

Alexander Rybak (23) ble satt sjakk matt av 54 åring…

SEHER.NO: Fredag er Fredrik Skavlan tilbake på både norske og svenske TV-skjermer med "Skavlan". Under opptakene torsdag var det Alexander Rybak (23) som bød på den største overraskelsen.

For mens Melodi Grand Prix-vinneren snakket om sjakk og sjekking på engelsk med sjakklegenden Gary Kasparov og norske Magnus Carlsen, mistet "Fairytale"-sangeren helt tråden.
Overfor ham satt den svenske skuespillerinnen Lena Endre (54), og midt i et resonnement utbrøt Rybak:

- Du er så pen! Jeg må bare si det. Du er fantastisk vakker.

Etterpå forklarte Rybak hva som skjedde til VG.

- Av og til klarer man bare ikke å la vær å se på noen. Jeg måtte bare ut med det. Nå skal jeg løpe og se "Jenta som lekte med ilden". Jeg har sett den første filmen, men hun var bare enda penere i virkeligheten, sier Rybak.

- Jeg tror hun er litt utenfor hans horisont, for å si det sånn, sier Fredrik Skavlan til VG om Rybaks sjanser hos den 54 år gamle skuespillerinnen.

Og i programmet snakker Rybak også om at han kanskje har funnet kvinnen han vil dele livet med.

– Ja, jeg drømmer om å finne henne. Er'u gæren! Det er veldig viktig, og kanskje jeg har funnet
henne, svarte Rybak ifølge Dagbaldet. 

Hvem han siktet til kom imidlertid ikke fram.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring oss på vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Deilig å være på beina igjen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.