- Du er politiker, ikke klovn!

Anne-Kat. Hærland irriterer seg over norske politikere. Snart skal hun få rase fritt i eget satireprogram på TVNorge.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I februar 2013 kommer det et friskt pust inn i TVNorge når Norges komikerdronning Anne-Kat. Hærland får sitt eget satireprogram. Her skal publikum få servert frekke usminkede meninger om alt som irriterer komikeren.  

- Vi holder på med planlegging og finner ut av hva som irriterer oss om dagen, sier Anne-Kat. til Seoghør.no.

Og Hærland har allerede funnet mye potensielt materiale. Særlig landets politikere kan vente seg flere stikk fra den rappkjefta programlederen.

- Det jeg har reagert mest på denne uken er at Erna Solberg, som er statsministerkandidat for Høyre stiller opp til intervju hos Asbjørn Brekke. Det er som å bli intervjuet av Titten Tei. Du er politiker, ikke klovn!

Også statsministerens daglige rapporter om huslige sysler setter sinnet i kok.

- Jens Stoltenberg twitrer om at han skal spise fisk til middag. Gir vi deg ikke nok å gjøre?

Heller ikke Oslos ordfører Fabian Stang imponerer Hærland, som mener at Norge har blitt et land der alt er søtt og koselig istedet for seriøst. 

- Stang stilte på James Bond-premiere med pistol. Det er så flaut at jeg har ikke ord for det.

- Han hadde gått på åpningen av en dør. Skal ordføreren komme skal det liksom bety noe. Han danser opp og ned Karl Johans gate. Det har sikkert mye fine kvaliteter, men vær så snill å demp deg og gjør ting som har relevans for det du faktisk gjør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Bjørn Eidsvågs svar til Anne-Kat 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer