Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson:

- Du er ofte forbannet på Gjert

Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson letter på sløret om det TV-seerne ikke får se i «Team Ingebrigtsen».

SAMBOERE: I «Team Ingebrigtsen» har vi fått følge deler av forholdet til Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson. Det har ikke alltid vært like lett med en far som trener. Foto: Andreas Fadum
SAMBOERE: I «Team Ingebrigtsen» har vi fått følge deler av forholdet til Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson. Det har ikke alltid vært like lett med en far som trener. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under Idrettsgallaen i Stavanger forrige helg, kunne løpestjernen Jakob Ingebrigtsen (18) og kjæresten Elisabeth Asserson (18) avsløre at de har tatt forholdet et steg videre og blitt samboere.

De to turtelduene flyttet sammen etter Ingebrigtsens sesong i september, og samboerskapet gir dem blant annet mer kvalitetstid med hverandre.

Svigerfar

18-åringene har fått mye oppmerksomhet i familien Ingebrigtsens suksesserie på NRK, «Team Ingrbrigtsen», og det har blant annet kommet tydelig frem at det ikke er bare bare å være kjæreste med en av guttene i den mye omtalte familien.

I den siste sesongen, som ble sendt i fjor, fikk vi blant annet se hvordan Jakobs far, Gjert Ingebrigtsen (53), prøvde å kaste ut Asserson.

53-åringen påpekte flere ganger hvor viktig fokus på idretten er for guttene, og har tilsynelatende vært svært hard mot svigerdattera.

Da Se og Hør møtte samtlige i familien under Idrettsgallaen i Stavanger, avslørte imidlertid Jakob og kjæresten detaljer om forholdet til Gjert, og at det langt ifra er så galt som det kommer fram i serien.

Saken fortsetter nedenfor.

FAR OG SØNN: Både Jakob og Gjert stakk av med pris under Idrettsgallaen. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: Både Jakob og Gjert stakk av med pris under Idrettsgallaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Nå har kanskje de verste sidene blitt vist på TV, men det er mye positivt også. Det er en familie som tar godt vare på deg, så det er ikke bare galt, sier hun lattermildt.

- Har du noen gang vært skikkelig forbannet på Gjert?

- Det har jeg, sier hun før Jakob raskt skyter inn:

- Du er vel ofte forbannet på Gjert?

Selv om det ikke alltid er like lett, forstår den vakre 18-åringen at svigerfaren til tider reagerer som han gjør.

Saken fortsetter nedenfor.

GJERT: Komiker Rune Bjerga er kjent for sine parodier, og parodien av friidrettspappaen Gjert Ingebrigtsen, har virkelig slått an. Ifølge Bjerga er hovedpersonen selv ikke spesielt begeistret for etterligningen. Video: Rune Bjerga. Klipp: Kristoffer Løkås. Vis mer

En del av familien

Se og Hør møtte også Gjert på Idrettsgallaen. Han hevdet imidlertid at han ikke er hard mot sønnenes kjærester.

- Jeg vil ikke si at jeg er det, men jeg stiller kanskje litt krav til det at de må skjønne at de er sammen med en som driver med toppidrett. Utover det så behandler jeg dem som om de var døtrene våre, sier han og legger til:

- De er en del av familien vår, det er de.

- Du har jo i senere tid også sagt at damene blant annet skal ha litt ære?

- Ja, vi har endret litt syn på akkurat det, i hvert fall har jeg det for min del, for vi ser at det å ha noen å være glade i er viktig for å ha en god balanse i livet.

Saken fortsetter under bildene.

GIFT: Astrid og Filip giftet seg i fjor. Forrige ørdag strålte de sammen på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Astrid og Filip giftet seg i fjor. Forrige ørdag strålte de sammen på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BRYLLUP OG BARN: Henrik giftet seg med Liva i fjor. De fikk også sitt andre barn sammen like før nyttår. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP OG BARN: Henrik giftet seg med Liva i fjor. De fikk også sitt andre barn sammen like før nyttår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bryllup og barn

I fjor giftet Jakobs eldre bror, Filip (25), seg med sin kjæreste, Astrid Mangen Ingebrigtsen (24). De to var også selvskrevne gjester forrige helg, og til Se og Hør kunne sistnevnte avsløre at hun måtte gjennom noe av det samme som Elisabeth Asserson da hun først falt for Filip.

- Jeg har vært lenge i familien og vi ble sammen for seks år siden, så jeg visste godt hva jeg gikk til da vi giftet oss i fjor, sier hun og legger til:

- Det har ikke vært noen overraskelser etter jeg giftet meg.

- Vi har jo fått se at Jakob og Elisabeth har fått gjennomgå litt av Gjert, fikk du det også da du og Filip ble et par?

- Ja, kanskje ikke like mye som dem, men jeg har fått gjennomgått litt jeg også, sier hun lattermildt.

LES OGSÅ: - Nå tenker jeg at det holder med ett barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer