MUNTER STEMNING: Jenny Skavlan, Elisabeth Carew og Tone Damli Aaberge hadde mye å snakke om under innspillingen av «Earth Hour» reklamefilmene i mars Foto: elisabethcarew.blogg.no
MUNTER STEMNING: Jenny Skavlan, Elisabeth Carew og Tone Damli Aaberge hadde mye å snakke om under innspillingen av «Earth Hour» reklamefilmene i mars Foto: elisabethcarew.blogg.no Vis mer

- Du er mindre i virkeligheten

Se hvordan det gikk da Tone Damli Aaberge, Jenny Skavland og Elisabeth Carew spilte inn video sammen!

SEHER.NO: Lørdag kl 20.30 blir bedrifter, myndigheter og enkeltmennesker over hele verden oppfordret til å skru av lyset i en time for å spare strøm som del av aksjonen «Earth Hour».

Her til lands har popartistene Tone Damli Aaberge og Elisabeth Carew, og «MasterChef»- programleder Jenny Skavlan stilt opp for den gode saken ved å lage kampanjevideoer, som legges ut på nettstedet YouTube.

Men ifølge Elisabeth Carew, som har lagt ut en video fra innspillingen på sin blogg (ekstern lenke) var det ikke enkelt å huske replikkene.

- Jeg er en elendig skuespiller, klager hun til sitt eget kamera.

Alle tre jentene stilte imidlertid med sporty holdning, og Jenny Skavlan kostet på seg en liten Tone-spøk i sin videosnutt.

- Du er mindre i virkeligheten, smiler hun til Tone.

Se Jenny Skavlans video her (ekstern lenke)

Se Tone Damli Aaberges video her (ekstern lenke)

Se Elisabeth Carews video her (ekstern lenke)

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 


LES OGSÅ: Slik har du aldri sett lady GaGa