– Du er min beste venn

Justin Timberlake hyllet høygravide Jessica Biel fra scenen under iHeart-utdelingen.

PENT PAR: Jessica Biel og Justin Timberlake har holdt sammen i flere år. Nå venter paret sitt første barn sammen. Foto: All Over Press
PENT PAR: Jessica Biel og Justin Timberlake har holdt sammen i flere år. Nå venter paret sitt første barn sammen. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: «Suit and Tie»-sanger Justin Timberlake (34) og skuespiller Jessica Biel (33) kan bli foreldre når som helst. I forrige uke viste Jessica seg på shopping og magen var kulerund! Den gang tippet utenlandske medier at brunetten kom til å få barnet før marsmåned er over.

Til tross for at 33-åringen skal føde i nærmeste fremtid, tok Justin seg tid til å dra på iHeart-prisutdelingen natt til mandag hvor han vant innovasjonsprisen.

SMIL: Det var svært tydelig at Justin var fornøyd med å ha mottat innovasjonsprisen. Foto: All Over Press
SMIL: Det var svært tydelig at Justin var fornøyd med å ha mottat innovasjonsprisen. Foto: All Over Press Vis mer

Det tidligere 'N Sync-medlemmet takket selvfølgelig kona – til tross for at hun ikke var i salen.

– Vi kan ikke ha innovasjon uten skapning, så til slutt vil jeg takke min beste venn og min favoritt-samarbeidspartner; kona mi Jessica. Elskling, jeg kan ikke vente med å se vår mest fantastiske skapning så langt, sa Justin fra scenen og siktet til parets ufødte barn.

– Og ikke bekymre deg, jeg er på vei hjem nå for å øve meg på å skifte bæsjebleier, la han til med et smil.

Saken fortsetter under bildet.

Paret ble sist sett sammen i forrige uke, under åpningen av den økologiske gourmet-restauranten Greenleaf i Hollywood. Ifølge E!Online storkoste de to seg, men Justin skal ha passet ekstra godt på sin kone under festlighetene.

- Han fortalte de andre gjestene at han gleder seg til å bli pappa, og at dette sannsynligvis var siste gang han og Jessica var ute på byen før den lille kommer, sa en av festens deltakere til nettstedet i etterkant.

Avslørte babynyheten på Instagram

Gravidryktene har svirret rundt «7th Heaven»-stjernen helt siden paret giftet seg i 2012, men det var ikke før i slutten av januar i år at Justin Timberlake selv delte den gledelige nyheten via Instagram.


«Tusen takk alle sammen, for bursdagsgratulasjonene! I år får jeg verdens beste gave! Gleder meg sånn!», skrev artisten under bildet. Han la også til at paret ikke vet barnets kjønn.

LES OGSÅ: – Det er fantastisk å være gift