- Du er jo helt skadet og psyko

Åsa Vesterlund får bakoversveis når Gunilla Persson tenner på alle pluggene i «Svenske Hollywoodfruer».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ikke så sjelden det går en kule varmt når damene i «Svenske Hollywoodfruer» møtes.

I ukens episode av TV3-programmet samles både Åsa Vesterlund, Gunilla Persson, Maria Montazami og Isabel Adrian, og møtet forløper ikke uten dramatikk.

Isabel, som er gift med DJ og plateprodusent Steve Angello (33), gjør comeback i serien og har invitert de tre andre Hollywoodfruene hjem på lunsj. Imidlertid er det ikke mye som skal til før erkefiendene Åsa og Gunilla ryker i tottene på hverandre.

- Gunilla, kommer du til å be meg om unnskyldning for at du begynte denne krangelen? undrer Åsa over lunsjbordet.

Saken fortsetter under bildet.

KLEINT COMEBACK: Isabel Adrian (ytterst t.v) er gift med Steve Angello (t.h), som har gjort suksess som DJ og med bandet Swedish House Mafia. Når hun inviterer Åsa Vesterlund (midten) og resten av damene på lunsj i «Svenske Hollywoodfruer», ender det hele med heftig krangling.  Foto: TV3/ NTB Scanpix
KLEINT COMEBACK: Isabel Adrian (ytterst t.v) er gift med Steve Angello (t.h), som har gjort suksess som DJ og med bandet Swedish House Mafia. Når hun inviterer Åsa Vesterlund (midten) og resten av damene på lunsj i «Svenske Hollywoodfruer», ender det hele med heftig krangling. Foto: TV3/ NTB Scanpix Vis mer

Gunilla Persson, som er kjent for sitt noe spesielle ego, påstår hardnakket at det ikke var hun som begynte kranglingen.

- Altså, om noen vil skade barnet mitt, så er hun en dødsfiende! Skjønner du det? utbryter ettbarnsmoren, som er alenemor for datteren Erika (12), rasende.

Se den heftige krangelen mellom Gunilla og Åsa i videoen øverst i saken!

Treningsglade Åsa får på sin side bakoversveis av TV-kollegaens plutselige og voldsomme raseriutbrudd, selv om de to også har røket uklar tidligere.

- Du er helt skadet! Altså, du er så j*vla psyko, så jeg orker ikke dette, svarer Åsa Vesterlund perpleks mens Maria Montazami og Isabel Adrian følger med fra sidelinjen.

Hvordan det går etter krangelen kan du se i «Svenske Hollywoodfruer» på TV3 tirsdag klokken 20.30.

Nedenfor kan du se Seoghør.nos eksklusive intervju med Hollywoodfrue Maria Montazami:

TV-SUKSESS: Maria Montazami og Åsa Vesterlund på 
MTGs pressetreff for høstens TV-program. «Svenske Hollywoodfruer» er nå inne i sin 9. sesong. Foto: Aftonbladet
TV-SUKSESS: Maria Montazami og Åsa Vesterlund på MTGs pressetreff for høstens TV-program. «Svenske Hollywoodfruer» er nå inne i sin 9. sesong. Foto: Aftonbladet Vis mer

LES OGSÅ: Snart klar for barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer