- Du er ikke noe godt forbilde for barna dine

Hilde Skovdahl er sjokkert over sex-kommentarene til «Charterfeber»-kollegaen Gunnar Berg.

KRITISERER KOLLEGAEN: Hilde Skovdahl retter kraftig skyts mot sin «Charterfeber»-kollega Gunnar Berg. Han tar seg imidlertid ikke nær av kritikken. Foto: Andreas Fadum, Oddvar Walle Jensen, Se og Hør
KRITISERER KOLLEGAEN: Hilde Skovdahl retter kraftig skyts mot sin «Charterfeber»-kollega Gunnar Berg. Han tar seg imidlertid ikke nær av kritikken. Foto: Andreas Fadum, Oddvar Walle Jensen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I Se og Hør Weekend forteller Gunnar Berg (39) fra TV3’s populære realityserie «Charterfeber» om at han er åpen for sex-tilbud.

Denne kommentaren provoserer hans venninne og kollega fra TV-programmet, Hilde Skovdahl (43).

Se video fra Se og Hørs hjemmebesøk hos Charter-Gunnar her!

SEX-TILBUD: Gunnar Berg fra Halden trives som "Charter-Gunnar", og lover å takle alt av sex-tilbud. Foto: ODDVAR WALLE JENSEN/SE OG HØR
SEX-TILBUD: Gunnar Berg fra Halden trives som "Charter-Gunnar", og lover å takle alt av sex-tilbud. Foto: ODDVAR WALLE JENSEN/SE OG HØR Vis mer

– Dette gjør meg oppriktig forbanna. Ikke fordi han har lyst til å ha masse sex, men fordi han har tre barn, som han absolutt ikke tenker på, når han sier noe sånt, sier hun til Seoghør.no og fortsetter:

- Hvordan takler egentlig barna dine at du står fram og sier at du vil ha masse sex, Gunnar?

- Hadde du vært singel og barnløs, hadde det vært en helt annen ting. Men når du er forelder, kommer barna først, uansett!, sier Hilde.

Bundet av kontrakt

Selv har Hilde hatt med sønnen Oskar i en tidligere sesong av «Charterfeber», men hun sier selv at hun tok store hensyn til sønnen.

– Oskar og jeg skriver en kontrakt mellom oss for hver sesong. Han ser hvert eneste program før det sendes, og får tilbud om å gjøre endringer.

- Men han har ikke gjort en eneste endring, han mener jeg framstår slik jeg er. Jeg har selvsagt gjort noen tabber jeg også, men jeg har hele tiden satt hans hensyn først.

Avviser kritikken

MOR OG SØNN: Charter-Hilde har hatt med sønnen Oskar i tidligere sesonger av Charterfeber. Her er de på premierefest i 2011. Foto: Andreas Fadum
MOR OG SØNN: Charter-Hilde har hatt med sønnen Oskar i tidligere sesonger av Charterfeber. Her er de på premierefest i 2011. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Gunnar avviser kritikken. Tilbakemeldingene har vært mange etter oppslaget på Seoghør.no, hvor den Halden-bosatte Vadsøværingen forteller om sex-tilbud og sin manglende evne til å bli flau over egne handlinger.

Du er far til tre, uten å bo sammen med barnas mødre. Hva synes du om Hildes påstander om at du ikke tar hensyn til barna dine?

– Bare tull. Jeg prater mye med barna mine, og deres klare beskjed er «Gi full gass, pappa». De kjenner meg jo, så de er vant til å høre litt av hvert om faren sin. Og jeg er jo ikke annerledes på TV enn jeg er i virkeligheten, sier Gunnar.

Kritisk til sexfokus

Hilde mener kollegaens kommentar munner ut i et stort samfunnsproblem, hvor både mødre og fedre ikke tenker på barnas beste.

– I dag er det altfor mange som hele tiden skal realisere seg selv. Det verste jeg hører, er skilte foreldre som sier at de endelig skal ha barnefri – og det foran barna! Slikt fortjener de ikke å høre!


Charter-Hilde mener at det er et altfor stort fokus på sex i dagens samfunn, og at mange glemmer det viktigste i et forhold mellom mann og kvinne, nemlig romantikken og intimiteten.

– Da jeg var barn, var foreldrene mine svært tilbakeholdne om sitt voksenliv seg imellom. Slik har jeg prøvd å gjøre for min sønn Oskar også. Det er ingen som vil vite hvordan foreldrene sine har sex. Selv skulle jeg ønske at jeg fortsatt trodde at jeg kom med storken, sier Hilde med et smil.

Gunnar Berg ser fram til en nok en helg med full fart og nye sprelske tilbud fra villige damer.

– Hilde er ikke riktige dama for meg. Måten hun er på hadde blitt for mye – av oss begge. Akkurat det forholdet hadde eksplodert, sier Charter-Gunnar lattermildt.

Har ingen kontakt i dag

Charter-Hilde har ikke hatt kontakt med Gunnar siden de kom hjem fra Gran Canaria i sommer. I programserien skulle Gunnar og Charter-Svein hjelpe Hilde å finne seg en mann.

HILDE SØKER MANN: I årets sesong av Charterfeber på TV3, skulle Svein Østvik og Gunnar Berg hjelpe Hilde Skovdahl å finne en mann. Foto: TV3
HILDE SØKER MANN: I årets sesong av Charterfeber på TV3, skulle Svein Østvik og Gunnar Berg hjelpe Hilde Skovdahl å finne en mann. Foto: TV3 Vis mer

Hun innrømmer at hun var veldig skeptisk til Gunnar i starten.

– Jeg var nødt til å sette ham på plass med én gang. Jeg så videoen han sendte inn til Se og Hør da han ble stemt inn i programmet, og jeg skal innrømme at jeg var veldig skeptisk. Det er ikke det at han er slem, eller ekkel, men han er typen som plutselig kunne finne på å ta meg på puppen, eller bare hoppe fram og kysse meg.

- Derfor måtte jeg være litt arrogant i starten for å vise hvor grensene mine gikk.


- Hyggelig at hun bryr seg om det jeg driver med

Gunnar bekrefter Hildes oppførsel, også at de ikke har hatt kontakt etter sommerens innspilling.

– Hun har ikke ringt meg, og jeg har ikke ringt henne. Kjemien oss imellom var ikke der fra første øyeblikk. Det ble litt mye henne og Charter-Svein de første dagene, som om de ikke hadde plass til meg, forteller Gunnar.

CHARTER-KOLLEGAER: Gunnar Berg vant konkurransen om å bli Charter-Sveins reisefølge i Se og Hør. Foto: TV3
CHARTER-KOLLEGAER: Gunnar Berg vant konkurransen om å bli Charter-Sveins reisefølge i Se og Hør. Foto: TV3 Vis mer

Forholdet bedret seg etter hvert, og Gunnar har i dag bare godord å si om Hilde, som han karakteriserer som både spinnvill og morsom.

– Vi snakket mye sammen, og hun er veldig omtenksom. Og jeg har ingen problemer med å skjønne at Charter-Gunnar i fri dressur kan være litt i overkant, særlig når jeg tar helt av. Da handler jeg uten å tenke.

- Og jeg vet at Hilde av og til hadde ønsket at jeg tenkte litt før jeg sa noe. Men uansett er det hyggelig at hun fortsatt bryr seg om det jeg driver på med, sier Gunnar Berg.

LES OGSÅ: Drukner i sex-tilbud

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer