MÅ VENTE FIRE ÅR: Miley Cyrus fikk beskjed om å komme tilbake om fire år, da hun onsdag prøvde å komme inn på nattklubben Club LIV i Miami Beach. I USA må man være 21 for å komme inn på utesteder som serverer alkohol. Foto: All Over Press
MÅ VENTE FIRE ÅR: Miley Cyrus fikk beskjed om å komme tilbake om fire år, da hun onsdag prøvde å komme inn på nattklubben Club LIV i Miami Beach. I USA må man være 21 for å komme inn på utesteder som serverer alkohol. Foto: All Over PressVis mer

- Du er ikke gammel nok

Nå nekter tenåringsstjernen Miley Cyrus for at hun i det hele tatt prøvde seg..

SEHER.NO: Miley Cyrus har blitt en av verdens rikeste tenåringer etter suksessen med TV-serier, film og plater som  "Hannah Montana".

Men det å være en del av det amerikanske kjendismiljøet som 17-åring er ikke alltid like lett, noe Miley fikk erfare da hun onsdag prøvde å komme inn på nattklubben Club LIV i Miami Beach, Florida.

Siden det i USA er 21-års grense for å drikke alkohol, nølte ikke dørvaktene ifølge nettstedet TMZ med å avviser verdens kanskje mest berømte 17-åring.

Det hele var tydeligvis så flaut for Miley at hun nå prøver å late som inngangsnekten aldri fant sted.


TMZ hevder de har snakket med mange nattklubbgjester som så Miley prøve å komme inn før hun ble avvist. Også stedets eier og manager skal ha bekreftet at episoden fant sted.

Likevel benekter Mileys manager at TV-stjernen var der.

Kanskje frykter hun straffereaksjoner fra Disney-konsernet, som slår meget hardt ned på lovovertredelser blant sine mindreårige stjerner.

Det er heller ikke kjent hva Mileys pappa - countryartisten Billy Ray Cyrus - synes om datterens forsøk på å snike seg inn på en nattklubb...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.


LES OGSÅ: En drept da Mileys buss veltet