- Du er ikke annet enn en tøyte

Ryan Giggs' kone så rødt da hun møtte fotballstjernens elskerinne på åpen gate.

PÅ TYNN IS: Ryan Giggs's kone Stacey har tilgitt ektemannen, men ikke glemt utroskap-skandalene som har rystet familien de siste månedene. Foto: All Over Press
PÅ TYNN IS: Ryan Giggs's kone Stacey har tilgitt ektemannen, men ikke glemt utroskap-skandalene som har rystet familien de siste månedene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Konen til Manchester United-stjernen Ryan Giggs har tilsynelatende tilgitt ham etter at glamourmodellen Imogen Thomas og Ryans svigerinne Natasha Giggs tidligere i år hevdet de hadde hadde hatt affærer med fotballspilleren.

Natasha - som er gift med Giggs' bror Rhodri - hevdet i et intervju at hun og Ryan hadde møtt hverandre i hemmelighet i åtte år og at hun hadde tatt abort etter å ha blitt gravid med sin berømte elsker.

Derfor var det kanskje ikke rart at situasjonen raskt ble anstrengt da han sammen med kona tilfeldigvis møtte Natasha utenfor en restaurant i Manchester tirsdag.

Verbal skyllebøtte

Da Stacey Giggs oppdaget Natasha, ble hun rasende og ga henne en verbal skyllebøtte.

- Du er ikke annet enn en tøyte, skal hun ifølge The Sun ha skreket, før Ryan Giggs fikk overtalt henne til å sette seg inn i en bil.

I det de kjørte vekk skal Ryan - som har to barn med Stacey - selv ha pekt på Natasha og sagt «Er du stolt av deg selv? Du vet at jeg aldri brydde meg om deg, det var bare sex for meg?

Slo tilbake på Twitter
Natasha skal ifølge The Sun senere ha kommentert episoden på sin Twitter-side.

«Det øyeblikket hvor du møter en person du aldri trodde du ville se igjen - sammen med sin nikkedukke!»

Senere la hun til «Hadde en heftig krangel på åpen gate. Han er en skikkelig tosk!».

Natasha skal ha tilbragt en natt med Ryan Giggs i 2003, samtidig som hans kone ventet barn.

Giggs har imidlertid benektet Natashas påstander om at de to skal ha møtt hverandre i hemmelighet i åtte år bak ryggen på Stacey og sin egen bror.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun belønnes for utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer