BUDSKAP: For Maria Mena er det viktig å få fram tanker og meninger via sosiale medier. Hun oppfordrer følgerne sine på Instagram til å ha ekstra nestekjærlighet i påskehøytiden. Foto: NTB Scanpix
BUDSKAP: For Maria Mena er det viktig å få fram tanker og meninger via sosiale medier. Hun oppfordrer følgerne sine på Instagram til å ha ekstra nestekjærlighet i påskehøytiden. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Du er ikke alene om å føle deg ensom

Artist Maria Mena kom med vakker påskeoppfordring til sine Instagram-følgere.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Maria Mena (29) er en ihugga bruker av sosiale medier, men legger ikke bare ut antrekksbilder eller dokumentasjon av hva hun spiste til lunsj. 

For 29-åringen fra Oslo er det viktig og også få delt private tanker og meninger via sin offentlige Instagram-konto.

Påskeaften delte hun et rørende innlegg med sine følgere, og oppforder folk til å ha ekstra nestekjærlighet i påskehøytiden:

«Kjære venn, du er ikke alene om å føle deg ensom. Du er ikke alene om å synes det er tungt å se bilder av den tilsynelatende "«perfekte» påskeferien på sosiale medier. Du er ikke alene om å ha angst, om å være lei deg. Du er ikke alene om å tro at du er den eneste som føler seg ensom i julen, påsken og sommerferien. Du er ikke alene! Vi feirer påsken for å minnes Jesus, og hans vanvittige kjærlighet til oss. Men om du ikke er kristen, ikke tror på gud og jesus så ber jeg deg allikevel i dag om å feire kjærligheten og kanskje mest av alt nestekjærligheten. Ta kontakt med en du vet trenger det, send en tekstmelding til en du vet har det tungt, til en venn som trenger å minnes på at du er der om de trenger deg. Det betyr mer enn du aner❤️ ta godt vare på hverandre, M».

POPULÆR: Maria Mena er en av Norges mektigste artister. Her fra
en opptreden under Norwegian Wood på Frognerbadet i Oslo i 2013. Foto: NTB scanpix
POPULÆR: Maria Mena er en av Norges mektigste artister. Her fra en opptreden under Norwegian Wood på Frognerbadet i Oslo i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

I skrivende stund har innlegget fått i underkant av 1000 likes, én time etter at artisten la det ut på Instagram, og det er flere av Marias følgerne hyller innlegget i kommentarfeltet.

Sam Smith hyller Mena

Maria Mena, som gjorde sitt inntog i norsk musikkbransje på begynnelsen av 2000-tallet, er en av Norges mektigste musikkartister. Hun har store fanskarer både her hjemme og i utlandet, og hylles spesielt for sine ærlige sangtekster - som artisten tidligere har fortalt at bygger på erfaringer fra hennes eget privatliv.

ELSKER MARIA MENA: Den britiske popstjernen Sam Smith legger ikke skjul på at han finner mye inspirasjon av den norske sangerinnens låter.
ELSKER MARIA MENA: Den britiske popstjernen Sam Smith legger ikke skjul på at han finner mye inspirasjon av den norske sangerinnens låter. Vis mer

En av dem som ikke får nok av Maria Menas tekster og særegne sangstemme er den britiske artisten Sam Smith (22). Han har selv gjort internasjonal suksess med låter som «Stay With Me» og «I'm Not The Only One», og har tidligere uttalt at han finner mye inspirasjon i Maria Menas musikk:

«Jeg er besatt! Får ikke sove, for jeg er så inspirert @mariamena_official», skrev han på Instagram 2. juledag.

LES OGSÅ: Maria Mena har tre ganger feiret jul alene