- Du er Idols store WOW-dronning!

Dommer HansErik Dyvik Husby var henrykt over Idol-Kirstis sceneopptreden.

TWIST: Programleder Guri sørget for at farmoren - som så barnebarnet Kirsti opptre fra TV-skjermen hjemme i stua - fikk twist som hun kunne kose seg med. Foto: Stella Pictures
TWIST: Programleder Guri sørget for at farmoren - som så barnebarnet Kirsti opptre fra TV-skjermen hjemme i stua - fikk twist som hun kunne kose seg med. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I kveld hadde idol-deltakerne dedikert sangene sine til den de har aller kjær, og for den rødhårede skjønnheten Kirsti Sørlie Hansen (25) var kveldens valg enkelt.

For Kirsti var det en ekstra spesiell opplevelse å synge for farmoren, som var den eneste av de som fikk dedisert sang til seg som ikke kunne være til stede på showet. Farmoren til Idol-Kirsti var nemlig i så dårlig form at hun ikke var i stand til å overvære barnebarnets Idol-prestasjon.

- Farmor betyr mye for meg. Hun kunne ikke komme fordi hun er 93 år, men jeg vet hun sitter og ser på og koser seg. Jeg gleder meg til å høre tilbakemeldingene hennes, sier Idol-favoritten til Seher.nos reporter.

- Så du kan altså forvente deg mange stemmer fra farmor i kveld?

- Hun har ikke mobiltelefon, men kanskje har hun ringt inn stemmer, forteller hun videre til Seher.no.

Kirsti sang «You Got The Love» av Florence & The Machine til farmoren, og fikk knallgode tilbakemeldinger av dommerne.

- Jeg synes du gjorde det bedre enn originalen - og så er du en skikkelig gøyal jente!, sa Bertine Zetlitz (36) henrykt over den sterke sceneprestasjonen, og fikk støtte av de andre dommerne:

- Jeg visste du hadde dette i deg, du rocker hele salen! Kjempebra vokalprestasjon. Det er sånn en topp 2-finalist burde være!, sa Marion Ravn (27).

Gunnar Greve Pettersen (29) syntes Idol-Kirsti overrasket.

- Du overrasker igjen, og viser en helt ny side ved deg selv. Du spiser både publikum og scenen i ett jafs, og jeg gleder meg til å se fortsettelsen.

For Hans Erik Dyvik Husby (38), som tidligere har gitt uttrykk for at den rødhåra jenta er en av favorittene hans satt med en både glitter og tårer i øynene etter å ha sett 25-åringen på scenen.

- Kirsti, Kirsti, Kirsti! Du er Idols store WOW-dronning! Du har aldri tatt et steg ned i mine øyne. For alle som har fått et brev i posten - for du jobber jo i Posten, gjør du ikke? - MÅ stemme på deg!, sa dommer-sjefen begeistret.

Selv er den røffe jenta fra Rælingen godt fornøyd med kveldens sangprestasjon.

- Jeg er storfornøyd med egen innsats, og gikk fra scenen med en god følelse. Jeg har lyst til å vise alle mine sider, så man skal ikke se bort fra at det blir flere rocka låter, sier hun til Seher.no og smiler.

I går kveld gikk det derimot opp for henne at hun skulle opptre foran tusenvis av mennesker, og nervøsiteten meldte sin ankomst.

- Jeg har hatt bra kontroll, men i går gikk det plutselig opp for meg hva jeg er med på og at jeg skal opptre foran flere hundre tusen TV-seere. Men jeg glemmer det når jeg går ut på scenen, sier den blide jenta til Seher.no.

Oversikt over kveldens deltakere og deres låtvalg: 

Vegard Leite (19) fra Værlandet sang «Sweet Child o' Mine» (Guns N’ Roses) til kjæresten Marianne.

Marlen Tjøsvoll (19) fra Karmøy sang «Songbird» (Eva Cassidy) til mammen sin.
   
Kirsti Sørlie Hansen (25) fra Rælingen sang «You Got The Love» (Florence & The Machine) til bestemoren.

Maria Mohn (28) fra Fredrikstad sang «The Winner Takes It All» (ABBA) til bestemoren.

Henrik Mortensen (17) fra Mosjøen sang «Human» (The Killers) til tanten.

Fredrik Bergersen Klemp (20) fra Skedsmokorset sang «I Resign» (Susanne Sundfør) til kjæresten Pia.

Isak Knutsen Heim (16) fra Trondheim sang «Karma Police» (Radiohead) til lillesøsteren på 1 år.

Jenny Langlo (18) fra Stordal sang «Another One Bites The Dust» (Queen) til pappaen sin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Johnny Depp var døden nær i flystyrt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer