- Du er for ung til å gifte deg

Whitney Houstons mor advarer barnebarnet mot ekteskap med adoptivbroren.

<strong>UVENNER:</strong> Bobbi Kristina brøt all kontakt med bestemoren Cissy etter at hun skrev bok om Whitney Houstons liv. Nå tar bestemoren opp igjen kontakten gjennom et offentlig brev til barnebarnet.  Foto: Fame Flynet
UVENNER: Bobbi Kristina brøt all kontakt med bestemoren Cissy etter at hun skrev bok om Whitney Houstons liv. Nå tar bestemoren opp igjen kontakten gjennom et offentlig brev til barnebarnet. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor døde en av verdens største stjerner, Whitney Houston, bare 48 år gammel. Sangerens brå bortgang skapte turbulens innad i familien da moren Cissy skrev boken «Remembering Whitney», der hun blant annet røpet detaljer om datterens forhold til Bobby Brown og Whitneys rusmisbruk. 

Boken falt ikke i god jord hos Whitneys datter Bobbi Kristina (20) som raste mot bestemoren på Twitter. 

- Jeg kjenner sannheten. Jeg har ikke lest boken og vil ikke gjøre det. Jeg synes ikke det er respektfullt mot moren min og jeg tolererer det ikke. 

Nå prøver Cissy nok en gang å få kontakt med barnebarnet og har skrevet et offentlig brev til Bobbi. 

79-åringen er bekymret, spesielt for barnebarnets forhold til adoptivbroren Nick Gordon. Etter en pause i forholdet annonserte paret nylig at de er forlovet.

- Vil jeg at du skal gifte deg i nær fremtid? Nei, det vil jeg ikke. Jeg synes du er for ung og jeg håper du venter. Men det er fordi jeg er bestemoren din. Jeg skal bekymre meg for deg. Jeg skal lure på om Nick eller noen annen mann er god nok for min babys baby, skriver Cissy. 

Nick Gordon hadde Whitney Houston som en morsfigur i deler av oppveksten, men han skal aldri ha blitt formelt adoptert av «I Will Always Love You»-sangeren.

«La meg oppklare noe - vi er ikke bror og søster på ordentlig, og han er heller ikke adoptivbroren min. Moren min adopterte ham aldri», påpekte 20-åringen etter forlovelsen ble kjent. 

Cissy vet at Bobbi Kristina reagerte kraftig på den avslørende boken, men hevder hun skrev det som en hyllest til Whitney, som hun kjærlig kalte Nippy.  

- Jeg håper du en dag leser dette og skjønner at jeg bare ønsker at verden skal se min Nippy...den søte, vennlige, elskelige lille jenta med uvanlig skjønnhet og masse talent, som vokste til den superstjernen og musikalske ikonet verden så. Jeg vil at folk skal vite - Nippy var en hel person, som oss alle var hun både god og dårlig, og min store glede.

LES OGSÅ: Betalte for taushet rundt Whitneys hemmelighet


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer