DANSER: Siw Carina og dansegruppa Urban Tribe er med i semifinalen i "Norske Talenter" på TV 2.  Foto: TV 2
DANSER: Siw Carina og dansegruppa Urban Tribe er med i semifinalen i "Norske Talenter" på TV 2. Foto: TV 2Vis mer

- Du er for hvit!

Tshawes ekskjæreste ble mobbet for hudfargen.

SEHER.NO: Siw Carina Steiro (27) mener hun har blitt utsatt for rasisme store deler av livet, skriver Se og Hør Weekend.

Danseinstruktøren ble først kjent for det norske folk som kjæresten til Madcon-stjernen Tshawe Baqwa (28).

Etter at paret gjorde det slutt har 27-åringen hatt stor suksess med dansegruppa Urban Tribe, som for tiden er aktuelle som semifinalister i "Norske Talenter" på TV 2.
Men det å drive med dans har ikke bestandig vært like enkelt for Steiro. Blant annet har hun ved flere anledninger møtt motstand i form av rasisme, skriver Se og Hør i et stort oppslag.

- Helt siden jeg var liten og fikk en nysgjerrighet for afrikansk kultur og karibisk dans og kultur, har jeg møtt motstand. Man kan si at jeg gjennom store deler av livet har opplevd rasisme, sier Siw Carina til Se og Hør.

Særlig i de afrikanske miljøene har hun fått kritikk.

"Du kan ikke være med oss fordi du er hvit" og "du er en skam for afrikanske forfedre", er blant det hun skal ha blitt fortalt.

Siw Carinas ekskjæreste Tshawe synes det er helt forkastelig at hun behandles slik.

- At folk kan være så idiotiske at de mobber personer fordi de har en annen hudfarge! Carina er genuint interessert i afrikansk dans og rytme, og da skal ingen fortelle henne at hun ikke kan skal få lov til å drive med det, tordner han, og legger til:

- Carina er mer afrikansk enn meg!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kjærligheten ble destruktiv