Demi Moore:

- Du er enestående

Fansen er i ekstase over nytt bilde av eksparet.

GODE VENNER: Selv om Demi Moore og Bruce Willis gikk hver til sitt i 1998, har de bevart vennskapet. Foto: Rob Latour /Shutterstock / NTB
GODE VENNER: Selv om Demi Moore og Bruce Willis gikk hver til sitt i 1998, har de bevart vennskapet. Foto: Rob Latour /Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bruce Willis (66) og Demi Moore (58) var lenge ansett som et av de mest vellykkede parene i underholdningsbransjen. I 1998 sendte de imidlertid sjokkbølger gjennom Hollywood da de kunngjorde at de skulle skilles.

De to skuespillerne, som har tre døtre sammen, var på papiret gift i 13 år, men valgte altså å gå hver til sitt etter elleve. De har derimot bevart det gode vennskapet.

Delte hyllest

Nylig fylte Willis 66 år, og i den anledning delte ekskona en liten hyllest på Instagram. På bildet kan man se eksparet sammen med sine tre døtre, Rumer (32), Scout (29) og Tallulah (27), i tillegg til noen venner.

«Gratulerer med dagen, BW! Du er enestående! Så takknemlig for at vi deler disse tre vakre jentene og for våre blandede familier», skriver hun.

I kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner fra fansen, og flere påpeker hvor hyggelig det er at eksene fortsatt har en god tone.

«Det er så fantastisk å se hvor nære dere alle er», lyder en kommentar.

«Herregud, dere to var ment for hverandre», skriver en annen.

«Gratulerer med dagen, Bruce! Så glad for å se at dere to kan være venner etter skilsmissen. Dere er en kul familie», deler en tredje.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

I karantene med eksmannen

At Moore og Willis har et godt forhold til tross for skilsmissen, fikk fansen blant annet et bevis på da de var i karantene sammen i fjor.

Den gang delte parets yngstedatter Tallulah et bilde av seg selv sammen med foreldrene. Bildet viste Moore, Willis, datteren Scout og Tallulahs kjæreste, Dillon Buss - alle i matchende, stripete pysjamaser.

Ifølge People var det Tallulah som var fotografen, så den eneste som manglet var eldstedatteren Rumer.

Også den gang viste fansen tydelig begeistring over gjenforeningen.

«Demi og Bruce. Beste paret noen gang», var det en som skrev.

«Så hyggelig å se foreldrene dine sammen igjen», mente en annen.

SKILT: Her er Demi Moore og Bruce Willis på den røde løperen i 1997. Året etter kunngjorde duoen at de skulle gå hver til sitt. Foto: REX / NTB
SKILT: Her er Demi Moore og Bruce Willis på den røde løperen i 1997. Året etter kunngjorde duoen at de skulle gå hver til sitt. Foto: REX / NTB Vis mer

Da Moore gjestet modell Naomi Campbells (50) YouTube-serie «No Filter with Naomi» forrige måned, gikk hun nærmere inn på karantenen med eksmannen.

- Det har vært mange utfordringer og tragedier med pandemien, men jeg tror også det har vært mange gaver og velsignelser. Personlig er jeg veldig takknemlig for at ting bremset opp og for tiden vi fikk sammen, sa Moore, ifølge Entertainment Tonight.

- Det ordnet seg slik at Bruce kom og tilbrakte tid sammen med oss, og så ble hans nåværende kone og deres små døtre med litt senere, da barna var ferdig med skolen. Det var virkelig en velsignelse, fortsatte hun.

GJENFORENT: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe skilte seg i 2006, men nylig ble de gjenforent. Video: NTB / Privat. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Giftet seg på nytt

Willis kone, som Moore refererer, til er for øvrig modellen Emma Heming Willis (42). De to giftet seg i 2009 og har åtte år gamle Mabel Ray og seks år gamle Evelyn Penn sammen.

Også Willis' kone delte en hyllest i anledning skuespillerens bursdag. Til et kjærlig bilde av de to sammen, skrev hun følgende:

«Gratulerer med dagen til mitt livs største kjærlighet. Denne fyren gikk inn i livet mitt og har siden den gang snudd det opp ned hver dag. Det er utmattende, skrev hun spøkefullt.

Videre beskrev hun Willis som den beste mannen hun vet om, og la ikke skjul på at hun føler seg heldig som får være kona hans.

Det er imidlertid ikke bare ektemannen modellen har lovord å si om, men også Demi Moore har hun tidligere snakket varmt om.

- Hun ønsket meg velkommen til familien sin som jeg ønsket henne velkommen til vår, har hun uttalt om Moore overfor US Weekly.

- Jeg har så mye respekt for henne, for hvordan Bruce og Demi jobbet gjennom skilsmissen sin for å kunne sette barna først. Jeg lærte så mye av det. Det var viktig for henne å være der, og hun var i vårt første bryllup, fortalte hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer