- Du er en merkelig skrue

Men Tore Andrè gjør som Lene Alexandra og fortsetter å imponere i "Skal vi danse".

IMPONERTE: Tore Andre Flo danser sin cha cha cha og imponerte dommerne stort.  Foto: SCANPIX
IMPONERTE: Tore Andre Flo danser sin cha cha cha og imponerte dommerne stort. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Seher.no følger "Skal vi danse"-sendingen live fra kl. 19.30!

SEHER.NO: Fredag var det duket for den åttende sendingen av årets "Skal vi danse". Og artist og modell Lene Alexandra Øien (27) var den eneste gjenværende jenta i dansekonkurransen.

Forrige fredag måtte Siri Kalvig forlate parketten, og denne uken økte konkurransen nok et hakk for deltagerne, som nå skulle danse to danser hver.

Se flere bilder fra fredagens "Skal vi danse" lenger ned!

Før sending fredag innrømmet Lene Alexandra at hun var nervøs. Men selv om hun skulle ende opp med å ryke, innrømmer hun at deltagelsen i "Skal vi danse" har vært som en drøm.

- Jeg er utrolig glad for å ha kommet så langt, og er kjempetakknemlig for alle som har stemt på oss. Det er uvirkelig at jeg er den siste kvinnen som står igjen i konkurransen. Jeg har hatt det kjempegøy og lært masse nytt. Får jeg være med videre i dansen, er det en kjempebonus, sier blondinen til Se og Hør.

Men Lene Alexandra hadde ikke trengt å bekymre seg for dommernes kommentarer hvertfall. For blondinen fikk strålende kritikk for begge sine danser fredag kveld.

Ord som "glimrende", "flott" og "kjempegøy" var bare noe av det Lene og dansepartner Tom Erik fikk kastet etter seg.

Men etter dansen gledet blondinen seg aller mest til en skikkelig clubsandwich.

- Jeg skal feire bursdagen min med en skikkelig clubsandwich etterpå. Jeg har ikke hatt tid til å feire, for hovedfokuset har vært på dansen, som er viktigst, sier hun til Seher.no i pausen.

Tore Andrè Flo var også blant dem som nok en gang imponerte, og overrasket dommerne med at han tok inn noen fotballbevegelser i dansen.

- Du driver og dribler inn ting fra fotballen i quicksteppen og det er morsomt. Veldig fint, sa Christer.  

Tor Føysvik på sin side så nesten ut til å hoppe ut av stolen der han satt.

- Tore Andrè er en merkelig skrue. Han går fra en dans hvor han ser nesten makaber ut. Så kommer han tilbake fem minutter etter og danser en cha cha cha som er både morsom og sexy


Dansene og dommene til kjendisene fredag:

Par 1. Mikkel og Therese:

Runde 1.
Fyrverkeriet Mikkel Gaup og hans dansepartner Therese var først ut i fredagens program med sin quickstep til rockelåten "Ballroom Blitz". Og paret fikk en litt middelmådig dom og 28 poeng av dommerne, som sa:

Alexandra - fyr og energi var det, bra quickstep var det ikke. Det blir for mye energi i starten og du er litt i utakt. Du ble rett og slett for ivrig og ga altfor mye, så det ble ikke konsentrert.

Trine - her var det fart og futt med samekrutt. Jeg ser ikke energien som negativt, det er positivt at du gir mye av deg selv, og du klarte å holde en fin holdning. Og holdningen den er viktig. Jeg koste meg.

Tor - Det var en quickstep som gikk over stokk og stein. Den første delen var i utakt, du klarte ikke riktig konsentrere deg, men jeg hadde det faktisk ganske gøy av å se på deg.


Runde 2.
I andre runde av programmet fredag skulle Mikkel og Therese danse en sexy rumba. Og dommerne var fra seg av begeistring over Mikkels "forvandling" og ga han hele

Christer - Jeg synes dette var veldig veldig fint og du jobber så utrolig godt som partner. Kanskje litt smånervøse bein innimellom, men dere gjennomførte dette så flott prestasjonsmessig at jeg koste meg.

Tor - Mikkel, du innfridde ikke mine forventninger, men du overgikk de fullstendig. Dette var en rumba full av feeling, maskulint ført, det var glimrende. Jeg har ikke notert en eneste feil.


Par 2. Gaute og Elena

Runde 1.
Skuespiller og artist Gaute Ormåsen og hans flotte dansepartner Elena var andre par ut, og dommer Tor Fløysvik var veldig imponert over Brummundalsgutten, som fikk 29 poeng.

Christer- Jeg synes kanskje du var litt forsiktig. Hvis det blir flere danser må du tenke på å konsentrere deg om gulvet og dans.

Tor - Jeg er ikke enig med Christer i det hele tatt jeg. Jeg sier "herregud, hva har du gjort med denne mannen?". Dette var kjempebra, fotarbeidet var kjempebra og du fløt rundt gulvet.

Runde 2.
Gaute og Elena fikk også i oppgave å danse rumba som andredans, og fikk litt blandet mottagelse av dommerne. Likevel endte Brummundalingen opp med 28 poeng for dansen.

Alexandra - Rumba er vanskelig. Man skal være maskulin. Det klarte du. Noen ganger blir du litt statisk og robotaktig, jeg ville gjerne sett at du mente det du gjør og at bevegelsene flyter.

Trine -  Gaute, du slutter ikke å overraske! Jeg tenkte «er dette Gaute?» da du gjorde rumba walk. Du gjør det du har fått beskjed om, og det er bra, men du må prøve å få hele kroppen med deg.


Par 3. Tore Andrè og Nadya

Runde 1.
Tore Andrè Flo, som har imponert dommerne med sine danseglade fotballben de siste ukene, og hans dansepartner Nadya var nummer tre ut under fredagens første runde. Og fotballesset fikk mye skryt, men "kun" 27 poeng for sine kjappe bevegelser.

Trine - Dette var absolutt en flott quickstep. Det så veldig mye bedre ut i dag.

Christer - Jeg koste meg masse. Du driver og dribler inn ting fra fotballen i quicksteppen og det er morsomt. Veldig fint.

Runde 2.
I sin andredans skulle Tore Andrè og Nadya danse cha cha cha. Og særlig Tor Fløysvik var imponert over fotballstjernen, som fikk 34 poeng.

Tor - Tore Andrè er en merkelig skrue. Han går fra en dans hvor han ser nesten makaber ut. Så kommer han tilbake fem minutter etter og danser en cha cha cha som er både morsom og sexy. Det var en god cha cha cha!

Par 4. Lene Alexandra og Tom-Erik

Runde 1.
Som siste kvinnelige deltager, var det store forventninger til Lene Alexandra og Tom Eriks engelske vals. Og dansestjernens dansebevegelser imponerte dommerne, som ga henne 35 poeng.

Tor - Vals er en illusjon. Jeg pleier å si at det er et kontrollert kaos, vanskelige trinn og vanskelig fotarbeide. Lene Alexandra har satt seg inn i dette kaoset og fått kontroll på det. Dette var en glimrende vals og jeg er veldig imponert.

Alexandra - Jeg synes også dette var kjempebra, men jeg synes du falt litt ned i overkroppen og du var veldig mye litt frem og tilbake. Men det var veldig veldig grei vals.

Runde 2.
Lene Alexandra imponerte stort med sin engelske vals i første runde av fredagens program. Og dansestjernen gjorde det minst like bra med sin jive, som fikk strålende kritikk og 35 poeng av dommerne.

Trine - En flott jive. Dere hadde et lite uhell, men måten dere taklet det på var kjempefint. Flotte kicks, stå på!

Christer - Dere hadde det kjempegøy, også etter uhellet, og det er sånn det skal være.

"Skal vi danse" sendes på TV 2 fredager kl. 19. 30.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Vi måtte jo bare le av det!

Se flere bilder fra fredagens "Skal vi danse" nedenfor:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer