DØDE: Jerry Orbach, kjent fra blatn annet "Law & Order" og "Dirty Dancing", døde av prostatakreft i 2004.
DØDE: Jerry Orbach, kjent fra blatn annet "Law & Order" og "Dirty Dancing", døde av prostatakreft i 2004. Vis mer

- Du er en kaldhjertet løgner

Jerry Orbachs sønn langer ut mot stemoren.

SEHER.NO: Tidligere "Law & Order"-stjerne Jerry Orbach, også kjent for rollen som Babys far i kultfilmen "Dirty Dancing", døde av prostatakreft i 2004.

Og nå hevder hans 39 år gamle sønn, skuespiller og musiker Chris Orbach, at farens siste kone, Elaine Cancilla-Orbach, bevisst fikk faren til å gjøre arven til han og hans bror mindre enn den egentlig var, skriver E!Online.

Da Orbach døde hadde han en estimert formue på om lag 50 millioner kroner, og ifølge tv-og scenelengendens sønner er det altså deres stemor som er årsak til at de nå sitter igjen med nærmere null.

I et brev skrevet til Elaine, som senere ble levert til the New York Post, sier Chris, som også spilte farens nevø i "Law & Order", at han synes hun er en kaldhjertet løgner, samt idiot, og at hun brukte skitne advokater for å få tatt over "the Jerry Orbach legacy".

Han hevder også at Eliaine manipulerte faren til å etterlate henne alt, og at alt han fikk var "to gensere, noen cd-er og en kniv".

Chris skal også ha langet ut mot stemoren fordi hun donerte bort farens øyne til The Eye Bank Associate of America etter hans dødsfall.

- Det at jeg måtte forlate min fars dødsseng, og vite at en eller annen fyr med en isboks skulle komme og rive ut øynene hans mens de fortsatt var ferske, gjør meg kvalm og rasende den dag i dag, skriver han.

Elaine på sin side, hevder mannen villig donerte bort øynene.

Jerry Orbach skal en gang ha vært med å spille inn en reklamefilm for øyebanken, og skal ifølge Elaine ha ønsket å donere bort organene til organisasjonen.

- Han sa, "hvis jeg kan gi noe tilbake, vil jeg gi øynene mine. Jeg kan ikke gi leveren min, fordi jeg drakk for mye, og jeg kan ikke gi lungene, for jeg har røkt for mye. Men jeg kan gi øynene mine, skal Jerry, som giftet seg med Elaine i 1979, ha sagt.

Ifølge Elaine er det heller ikke sant at Orbachs to sønner er utelatt av hans testamente.

- Barna hans er i testamentet, og de er i mitt, selv om jeg ikke er sikker på om Chris kommer til å være der særlig mye lenger, sier hun.

I tillegg hevder hun å ha betalt Chris`bror Tony nærmere 250.000 kroner som en nedbetaling på hans hjem. Chris, som ikke er gift eller har barn, har foreløpig ikke fått den typen økonomisk bidrag.

39-åringen forventer likevel ikke at stemoren skal gi han mer.

- Jeg vil ikke be eller vente for smuler til å falle på meg. Ikke noe du har gjort har vært bra, alt jeg kan se er grådighet, skriver han.

Chris har i ettertid kommentert brevet på sin hjemmeside, og hevder det var et uhell at The New York Post fikk tak i det.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Døde mens han løp?