Priyanka Chopra Jonas og Nick Jonas:

- Du er en hykler

Stjernen i hardt vær etter Instagram-spøk.

KRITISERES: Priyanka Chopra mottar sterke reaksjoner som følge av det som skulle være en liten Instagram-spøk. Foto: bilde NTB Scanpix
KRITISERES: Priyanka Chopra mottar sterke reaksjoner som følge av det som skulle være en liten Instagram-spøk. Foto: bilde NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nick Jonas (26) og Priyanka Chopra (37) har vært gift i snart et år, og tidligere i sommer avslørte «Jonas Brothers»-kona at hun så tidlig som før bryllupet følte det var på tide med en familieforøkelse.

Paret ble kjent allerede i 2016, men holdt lenge kortene tett til brystet. Priyanka og Nick gjorde forholdet offentlig i juni 2018, og en forlovelse ble bekreftet allerede i august, bare to måneder senere. I slutten av november samme år giftet de seg og holdt en tredagers fest med venner og familie i India.

I senere tid har Priyanka avslørt til magasinet InStyle at paret får mye hets på grunn av aldersforskjellen. Nå ser det ut til at hetsen mot den indiske skuespilleren fortsetter, men denne gangen av helt andre grunner.

Photoshoppet bilde

Tidligere denne uken var det igjen tid for den årlige Video Music Awards, hvor nylige gjenforente «Jonas Brothers» stakk av med sin første VMA-pris - noensinne.

Bandet som ble formet så tidlig som i 2005 meldte i 2013 at de skulle splittes. Etter en fem år lang pause meldte de tidligere i år at de er tilbake, og tirsdag mottok de pris for årets beste poplåt, «Sucker».

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte at de gjør comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

Under prisutdelingen hadde både Joe Jonas (30) og Kevin Jonas (31) sine kjære til stede. Priyanka var derimot ikke å se. På sin Instagram-profil postet hun derimot et bilde fra kvelden.

- Jeg er alltid ved din side @nickjonas. Gratulerer til @jonasbrothers! Jeg er så stolt av dere! #Sucker, skrev hun under bildet.

På bildet ser man bandmedlemmene Joe og Kevin kysse hver sin kone, samtidig som at en litt mer ukomfortabel Nick står i midten - sammen med Priyanka. Hun har nemlig photoshoppet seg selv inn i bildet som en morsom gest.

Dette bildet var helt klart ment som en spøk, og selv om noen fans mente det var hysterisk, var ikke alle like fornøyd med 37-åringen.

- Wtf, ikke morsomt, skrev en under i kommentarfeltet.

- Dette er bare rart, kommenterte en annen.

Hetses for krigsstandpunkt

Selv om mange mener selve photoshop-redigeringen var barnslig og teit, er det én ting som flittig skrives i kommentarfeltet. Flere steder finner man identiske kommentarer som «Ikke grin» og «Ikke gjør deg selv til narr».

- Jeg er en patriot. Så jeg støtter krig. Men jeg er en FN ambassadør for fred. Tiårets største spøk, kommenter en annen under bildet.

Dette, sammen med de andre kommentarene, er ment som et stikk mot Priyankas opptreden på en skjønnhetskonferanse tidligere denne måneden. Seansen ble filmet og er blant annet publisert av CNN.

Under konferansen kalte en pakistansk jente fra salen Priyanka «hyklersk». Hun stilte så spørsmålet om hvorfor hun som Goodwill-ambassadør for FN ikke heller oppfordrer til fred, istedenfor å velge side i krigen. Med det refererte hun til et av Priyankas tidligere twitter-innlegg.

- Seier til India, skrev den 37 år gamle skuespilleren nemlig på Twitter i slutten av februar.

Dette kom i en tid hvor stemningen mellom Pakistan og India var svært anspent. India hadde nylig gjort et luftangrep på nabolandet, etter at den Pakistan-baserte terrorgruppen Jaish-e- Mohammed hadde gjennomført et angrep i Kashmir, et terrorangrep som kostet 40 indiske soldater livet.

Priyanka valgte å svare på kommentaren fra jenta i salen med en overlegen tone:

- Jeg hører deg. Når du er ferdig med å grine over dette skal jeg svare. Forstått? Ok, kult, var blant det 37-åringen svarte.

SVARTE OVERLEGENT: Måten Priyanka Chopra svarte jenta i salen, har vakt oppsikt. Foto: NTB Scanpix
SVARTE OVERLEGENT: Måten Priyanka Chopra svarte jenta i salen, har vakt oppsikt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun forsøkte så å forklare følelsene sine rundt konflikten og den nå anspente situasjonen, men fortsatte likevel å kritisere jenta.

- Så, jeg har mange, mange venner fra Pakistan, og jeg er selv fra India. Krig er ikke noe jeg egentlig støtter, men jeg er en patriot. (...) Måten du angrep meg på nå, ikke rop. Vi er alle her for kjærlighet, ikke rop. Ikke gjør deg selv til narr. Men tusen takk for din entusiasme, ditt spørsmål og din stemme, avsluttet Priyanka.

I ettertid har hun som kjent fått en hel del hets for utsagnene sine, og dette får hun nå blant annet gjennomgå for på Instagram. Hun har ikke kommentert saken i ettertid, men flere i kommentarfeltene hevder at kommentarene deres angående dette temaet blir slettet.

LES OGSÅ: Kom hånd i hånd med sin nye flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer