- Du er en hjerneskadet tøs!

- Jeg ble ikke overrasket da det klikket for henne... Se klippet her.

ILLSINT: - Er du helt hjerneskadet? Du irriterer meg med måten du er på, fremgangsmåten din er å flørte deg frem, raser Bente Skancke i onsdagens "Farmen" på TV 2. Foto: TV 2
ILLSINT: - Er du helt hjerneskadet? Du irriterer meg med måten du er på, fremgangsmåten din er å flørte deg frem, raser Bente Skancke i onsdagens "Farmen" på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Se klipp fra onsdagens Farmen-episode nederst i saken! 

SEHER.NO:  I mandagens "Farmen"-episode nådde dramatikken et foreløpig høydepunkt, da Bente Skancke (22) og Karin Jonassen (24) gikk i tottene på hverandre. Onsdag fortsetter kranglingen, mer høylytt enn noen gang tidligere denne sesongen. 

Så ille er det, at Bente bruker sterke ord som "hjerneskadet" og "tøs" mot konkurrenten.

- Er du helt hjerneskadet? Du irriterer meg med måten du er på, fremgangsmåten din er å flørte deg frem. Og så tror du at folk ikke legger merke til det, det er helt latterlig! Det viser bare hvor usikker du er på deg selv. Du er helt hjerneskadet, sier hun i episoden.

Det er ingen hemmelighet at Karin har blitt god venn med spesielt to av sine mannlige utfordrere i programmet, Simon Fjeld Mengaaen og Eirik Fønstelien. Dette skal ha skapt sjalusi - blant annet hos Bente.

- Du drar toppen din litt mer ned og lager trutmunn - jeg liker ikke sånne mennesker, sorry! nærmest skyter Bente, mens Karin raskt tar til motmæle - noe mer dempet.

- Du er sjalu på meg du, sier hun.

Til Seher.no forteller Jonassen at hun er ganske oppgitt over den til tider usaklige diskusjonen som foregikk på "Farmen".

- Vi kjente hverandre ikke, og derfor oppsto det nok en del misforståelser som gjorde at det bare ballet på seg. Etter Bentes utsagn på gården bør jeg vel snart ta CT-bilde av hodet og søke meg inn i en vernet bedrift, fleiper hun.
 
24-åringen mener at konkurrenten selv bør svare på om det var sjalusi som la bak det verbale angrepet mot henne på Tranøya.

- Det kan godt hende vi bare var forskjellige. Jeg visste at hun var full av energi, og ble ikke overrasket da det klikket for henne. Kranglingen startet vel i en stille og rolig form da jeg fortalte at jeg følte meg trygg før førstekjempevalget, forteller "Farmen"-deltageren.

Men diskusjonen fortsatte langt fra i det stille og rolige. Bente benytter nemlig også sjansen til dra inn Simons navn i samtalen.

- Jeg har hørt fra flere steder at dere kysset, sier hun rasende.

Dette er derimot bare rent oppspinn, ifølge Jonassen.

- Det har vi aldeles ikke gjort! Det kan du jo bare komme til meg å spørre om. Det er vel bare dine egne venninner som har sagt, svarer Stavanger-jenta i programmet.

"Farmen" ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi hørte bare at det smalt på tunet

Se klipp fra onsdagens "Farmen"-episode her:


[obj:media:8467]