HVEM ER PENEST?: Amanda Bynes (til venstre) mener hun er mye penere enn den norske modellen Chrissy Teigen...
HVEM ER PENEST?: Amanda Bynes (til venstre) mener hun er mye penere enn den norske modellen Chrissy Teigen...Vis mer

- Du er en gammel stygg modell i forhold til meg

Skandaledronningen Amanda Bynes slakter norske Chrissy Teigen.

SEOGHØR.NO:  TV-stjernen Amanda Bynes (27), kjent fra TV Norge-serien «What I Like About You», har i flere måneder vakt oppsikt med sin uberegnelige oppførsel.

Stjernen har blant annet blitt arrestert av politiet for å røyke marihuana i bilen, kjøre uten gyldig førekort og kjøre på en kvinnelig bilist - for så å stikke fra stedet.

Nå er det den norske modellen Chrissy Teigen som får kjenne på Amandas vrede.

Teigen postet et innlegg på det sosiale nettstedet Twitter der hun skrev at hun syns det var bekymringsverdig at folk retwitret Bynes sine bisarre meldinger. 

- Støtt opp om mennesker med psykiske problemer. Men ikke støtt eller tilgjengeliggjør skummel og rar oppførsel, fulgte modellen senere opp med.

Amanda Bynes er ikke en person som tar lett på Twitter-meldinger om seg selv, og det tok derfor ikke lang tid før Amanda slo tilbake med et svar.

- Du er ingen pen modell i forhold til meg. Jeg er mye penere enn deg. Jeg er fornærmet over at du sier jeg har psykiske problemer, når jeg ikke viser noen tegn til å ha det, skrev Bynes på twitter.

- Du er en gammel stygg modell i forhold til meg! Du ser ut som om du er 45! Du er ikke pen, så jeg er ikke redd for deg!

Teigen svarte med et forsøk på å legge ballen død og ba også hennes mer enn 240 000 følgere om å ikke besvare Amanda sine twitter-meldinger eller gi henne noe mer oppmerksomhet.

- Jeg ber aldri dere om noe som helst, men vær så snill. Jeg trenger ikke å bli forsvart. Vær så snill, slutt å skriv til henne. Det er ikke morsomt, det er bare trist, skrev Teigen på Twitter.

Bynes ble nylig arrestert og hentet av politiet i det som beskrives som en vill arrestasjon. Skuespilleren skal ha kastet en hasjpipe ut av vinduet av leiligheten sin i 34. etasje i New York. 

LES OGSÅ:  Her blir TV-stjernen arrestert