Marte Olsbu Røiseland

- Du er drømmedama mi!

Først ble det innertier på hjemmebane. Så dro hun på gulljakt i VM i skiskyting.

STOLT: Marte Olsbu Røiseland og ektemannen Sverre Røiseland etter at hun gikk inn til gull på 7,5 sprint for kvinner under VM i skiskyting 2020 i Anterselva. Foto: NTB scanpix
STOLT: Marte Olsbu Røiseland og ektemannen Sverre Røiseland etter at hun gikk inn til gull på 7,5 sprint for kvinner under VM i skiskyting 2020 i Anterselva. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Sørlandsjenta Marte Olsbu Røiseland (29) ble VMs største stjerne. For første gang kapret hun et individuelt VM-gull i skiskyting.

– Drømmen ble til virkelighet. I dag er jeg verdensmester! skrev hun på Instagram etter sprintgullet for halvannen uke siden.

Deretter drysset medaljene over henne. Også ektemannen Sverre Røiseland (29) er stolt som en hane.

På Instagram skriver han til kona:

– Det finnes ikke ord! Vi har hatt troen og du har jobbet steinhardt mot denne dagen, så skjer det! Du er VERDENSMESTER!

Hardt arbeid

Det ligger tusenvis av treningstimer bak suksessen. Underveis har det vært opp- og nedturer, og Marte slet med astma og sykdom. Ikke engang foreldrene trodde hun kunne nå toppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer