SKJELLES UT: Lene Sortevik langer ut verbalt mot Margrethe Storlid (t.v.) i kveldens "Paradise Hotel". Foto: TV3
SKJELLES UT: Lene Sortevik langer ut verbalt mot Margrethe Storlid (t.v.) i kveldens "Paradise Hotel". Foto: TV3Vis mer

- Du er det kvalmeste mennesket jeg har møtt

Margrethe-hetsingen når nye høyder i Paradise Hotel. - Det blir flaut å se det igjen, sier Lene.

SEHER.NO: Margrethe Storlid har fått gjennomgå kraftig av de andre jentene etter at hun i for to uker siden sjekket inn i realityserien "Paradise Hotel" på TV3.

"Mangler du empati for andre?" og "bruker du kroppen din til å få guttene til å gjøre som du vil." var blant de tøffe spørsmålene 26-åringen fikk i  onsdagens "Pandoras eske" - noe som førte til at hun tok til tårene.

Men flere av Paradise-jentene - og spesielt Lene Sortevik (25) - var ikke ferdige med nykommeren.

I kveldens program går nemlig Tromsø-jenta til et kraftig frontalangrep på Margrethe.

- Du er det kvalmeste mennesket jeg har møtt, din jævla pedo-hore, raser Lene, og henviser til Margrethes begeistring for den seks år yngre deltakeren Alexander Aasen.

Flere Seher.no lesere har de siste dagene reagert mot Paradise-jentenes behandling av Margrethe Storlid, og Lene innrømmer at hun frykter å bli sett på som Norges nye "riks-bitch".

- Så langt har jeg bare fått positive tilbakemeldinger, men det kan jo endre seg nå. Det blir flaut å se det igjen. Jeg pleier vanligvis ikke å dra ting så langt, sier Lene til Seher.no.

Hun tror det hissige utbruddet - som fikk flere av de andre deltakerne til å reagere - skyldtes en kombinasjon av den innelåste situasjonen på hotellet og hennes nord-norske temperement.

- Jeg burde ikke sagt det jeg sa, men begeret rant over. Jeg blir bråsint, men er ikke langsint. Heldigvis vet vennene mine at en slik reality-serie ikke alltid viser hvordan et menneske egentlig er som person, sier hun til Seher.no.

"Paradise Hotel" kan du se mandag til torsdag 21.30.

LES OGSÅ: - TV3 må ha klippet det til