Cameron Diaz:

- Du er den rette

Letter på sløret om første møte.

LYKKELIGE: Da Cameron Diaz og Benji Madden forelsket seg gikk det mindre enn ett år før de også valgte å gifte seg. Foto: Splash News/NTB
LYKKELIGE: Da Cameron Diaz og Benji Madden forelsket seg gikk det mindre enn ett år før de også valgte å gifte seg. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar 2015 overrasket Cameron Diaz (49) mange med å gifte seg med den syv år yngre artisten Benji Madden (42). Paret hadde nemlig da bare vært kjærester i drøye åtte måneder.

Kjærligheten har likevel vist seg å være sterk, og i desember 2019 ble de også foreldre til datteren Raddix Madden (1,5).

TVILLING: Benji Maddens tvillingbror Joel Madden er gift med Nicole Richie. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
TVILLING: Benji Maddens tvillingbror Joel Madden er gift med Nicole Richie. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer

Benji Madden spiller i rockebandet «Good Charlotte» sammen med tvillingbroren Joel Madden (42), som er gift med designer og tv-profil Nicole Richie (40).

«Han er hot»

Og det var gjennom Joel og Nicole at duoen ble kjent.

- Jeg møtte ham gjennom min nåværende svigerinne og svoger. Jeg traff dem først og selv om de ikke satte opp noen blind date mellom oss, endte vi opp i samme rom på grunn av dem, og så fant vi hverandre, avslører «Charlie's Angels»-stjernen i podkasten Anna Faris Is Unqualified, ifølge People.

Videre innrømmer Diaz at hun stusset over at hun aldri hadde sett Benji tidligere, hvorpå forretningspartneren hennes Katherine Power legger til at hun synes det er morsomt siden hun hadde sett tvillingbroren hans.

Men skuespilleren sier at det finnes bare en Benji - til tross for at han har en identisk tvillingbror.

- De er ikke like. De er utrolig forskjellige. Selv om de er tvillinger, er de åpenbart veldig, veldig ulike, forklarer Diaz og forteller mer om første møte med ektemannen.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

- Jeg så ham komme mot meg og da tenkte jeg: «Han er hot. Jeg har ikke sett ham før». Men så da jeg forsto hvem han var, det var da jeg innså at: «Åh, du er spesiell. Du er den rette. Du er den skjulte skatten i livet mitt».

Året etter at Diaz og Madden giftet seg fortalte skuespilleren også at hun nesten umiddelbart visste at det skulle bli henne og Madden.

- Folk pleide å si til meg at jeg kom til å skjønne det når jeg møtte min perfekte partner. Den gang tenkte jeg bare: «Hva betyr det... hva betyr det?». Men så innså jeg det: «Åh, jeg skjønner, man bare vet det når man vet det, sånn; du er ektemannen min», sa hun den gang, ifølge People.

Fikk rørende hyllest

Før «Alle elsker Mary»-stjernen forelsket seg i Benji, var hun i høyprofilerte forhold med kjente menn som Jared Leto (49), Alex Rodriguez (46), Justin Timberlake (40) og Matt Dillon (57).

Men dette er for lengst en tilbakelagt tid for filmstjernen.

- Jeg husker faktisk ikke noe av det der lenger. Det er greia, det er sånn jeg vet at han er ektemannen min; ingen andre kan måle seg med ham, fortalte ettbarnsmoren i 2016.

I forbindelse med innspillingen av filmen "The Other Woman" tok de tre kvinnelige hovedrollene seg en tur på stranda. Video licensed from Splash Vis mer

Og det er liten tvil om at Benji Madden føler det samme for sin berømte kone. Da Diaz fylte 49 år tidligere denne måneden tok han nemlig til sosiale medier for å hylle henne.

«Gratulerer med dagen til kona mi. Du er vakker på alle mulige måter. Vi er så heldige som har deg. Det du gjør og den du er, dag ut og dag inn, for de du elsker, er alltid ekte. Det er vanskelig å få med alt i en Instagram-post, men jeg elsker å ha en grunn til å si høyt at jeg elsker deg», skrøt han.

LES OGSÅ: Emma Ellingsen røper detaljer om fremtiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer