Cameron Diaz:

- Du er den rette

Letter på sløret om første møte.

LYKKELIGE: Da Cameron Diaz og Benji Madden forelsket seg gikk det mindre enn ett år før de også valgte å gifte seg. Foto: Splash News/NTB
LYKKELIGE: Da Cameron Diaz og Benji Madden forelsket seg gikk det mindre enn ett år før de også valgte å gifte seg. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar 2015 overrasket Cameron Diaz (49) mange med å gifte seg med den syv år yngre artisten Benji Madden (42). Paret hadde nemlig da bare vært kjærester i drøye åtte måneder.

Kjærligheten har likevel vist seg å være sterk, og i desember 2019 ble de også foreldre til datteren Raddix Madden (1,5).

Benji Madden spiller i rockebandet «Good Charlotte» sammen med tvillingbroren Joel Madden (42), som er gift med designer og tv-profil Nicole Richie (40).

«Han er hot»

Og det var gjennom Joel og Nicole at duoen ble kjent.

- Jeg møtte ham gjennom min nåværende svigerinne og svoger. Jeg traff dem først og selv om de ikke satte opp noen blind date mellom oss, endte vi opp i samme rom på grunn av dem, og så fant vi hverandre, avslører «Charlie's Angels»-stjernen i podkasten Anna Faris Is Unqualified, ifølge People.

Videre innrømmer Diaz at hun stusset over at hun aldri hadde sett Benji tidligere, hvorpå forretningspartneren hennes Katherine Power legger til at hun synes det er morsomt siden hun hadde sett tvillingbroren hans.

Men skuespilleren sier at det finnes bare en Benji - til tross for at han har en identisk tvillingbror.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer