- Du er den eneste i verden som kaller meg frøken

TV 2 glemte å skru av studiolyden da Susanne Wegeland og Morten Sandøy satte over til Kvitfjell.

LYDTABBE: Det gikk skeis med lyden rett etter at Susanne Wergeland hadde overtatt skjermen fra nyhetsanker Morten Sandøy i går kveld. Foto: Fra TV 2-sendingen
LYDTABBE: Det gikk skeis med lyden rett etter at Susanne Wergeland hadde overtatt skjermen fra nyhetsanker Morten Sandøy i går kveld. Foto: Fra TV 2-sendingen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var rett etter at TV 2s sportsanker Susanne Wergeland (27) hadde tatt over skjermen fra nyhetsanker Morten Sandøy i nyhetssendingen klokken 17 tirsdag, at noe gikk på tverke på produsentsiden.

Når Wergeland setter over til et innslag fra Kvitfjell, fortsetter lyden fra studio å gå over eteren.

«Skal jeg det?», spør Wergeland først.

Så:

«Å nei. Frøken? Du vet, du er den eneste i verden som kaller meg frøken.»

Men hendelsen tirsdag, som er å finne i sin helhet på TV 2 Sumo, var ikke på noen måte opprørende eller dramatisk, forteller Susanne Wegeland til Seoghør.no.

- Det var en teknisk feil. Vanligvis blir lyden på min mic dratt ned når vi går til innslag, men det gjorde den ikke denne gangen. Jeg snakket med lydmannen i studio. Ingenting vi sier til hverandre er farlig at andre hører. Det gikk helt fint og var bare hyggelig småprat under innspilling, sier hun.

Susanne Wergeland fortalte til Seoghør.no, i forbindelse med at hun debuterte som sportsanker på TV 2 i april i fjor, at hun fryktet fordommer mot henne som jente. Hun mente den gang, noen uker ut i jobben, at det hadde gått greit så langt.

- Jeg har ikke opplevd fordommer på arbeidsplassen fordi jeg er kvinne. Ikke noe mer enn kvinner møter vanligvis, forteller Susanne Wegeland til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Navnetabben på «The Voice»: - Klart det var flaut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer